.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

И стига навлиза в измеренията на фантастичното. Факт е, че сигурно мога да лепна нещо от целувка или по въздушно-капков път, обаче далеч не е толкова опасно колкото болестите, предавани по полов. УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може.
    Да разбира се, че мойто е фантастика, аз съм все пак един олигорферн и такива неща не се случват
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Да разбира се, че мойто е фантастика, аз съм все пак един олигорферн и такива неща не се случват
    +1

Мега фен
    Аз вече те нарекох, но ще ти обясня.
    В твоя случай - нищо, пак е добре да си пуснете по един тест.
    Ако никой от двамата не е правил секс без гума, тестът далеч не е задължителен по мое мнение.

Но най-общо казано - печелиш точки пред момичето. Защото е НАГЛО да ми говориш за доверие на първата-втората седмица и да изискваш същото. И защото ако на мен моят приятел ми беше настоявал от самото начало, просто нямаше да сме заедно толкова време. И да, не си единственият, който мрази гуми.
    Абе кво ме интересува кво правел твоя приятел, както ти казаха няколко човека вече престани да ни го навираш в лицето, просто на всеки му писна вече да слуша
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    Абе кво ме интересува кво правел твоя приятел, както ти казаха няколко човека вече престани да ни го навираш в лицето, просто на всеки му писна вече да слуша
    Ще го навирам където преценя за добре.
    Виоленца би казала същото за нейния, сигурна съм.
    Сиси и Шадоу също.

Идеята е, че сериозните хора се държат отговорно.

Мега фен
    Ще го навирам където преценя за добре.
    Виоленца би казала същото за нейния, сигурна съм.
    Сиси и Шадоу също.

Идеята е, че сериозните хора се държат отговорно.
    Ако приятелката ти се е чукала с друг след като си е направила изследванията на челото ли ще и го пише, дайте моля ви се да не влизаме в разни теории на вероятностите, пак казвам това си е мой избор и не искам никой да се съгласява с мен, просто се изнервям, когато почнете тука да се правите на много образовани, като например господин копи пейст или г-ца ако момчето свърши в дупето на момиче, тя може да получи разстройство (тя си знае коя е)
    Както виждате нито се правя на много интелигентен, нито нищо, просто споделям мойто си мнение, ако на някой не му харесва ок, ама е кофти като се почнат квалификациите за човека, както почна ти и г-ца 35+ ..... никой не искам да обиждам, но тва си бяха провокации

Много ми е интересно преди да се натискате с някой дали го карате да се изследва за инфекциозни заболявания, които можеш да лепнеш само от целувка или докато говориш от близо с някой и са далеч по-сериозни от един трипер примерно ?

Когато ходите на публични места слагате ли си маска на лицето, нали много треперите над здравето си

няма кво да добавя повече, освен, че въпросната г-ца, която твърди, че спермата в задника причинява разстройство си ти.... иначе толкова образованата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    И продължавам да се чудя, защо ми ги обяснявате тия работи за тестовете и изледванията при положение, че тва го знае и едно 5 годишно дете, тва дали аз и евентуалната ми партньорка сме безотговорни вас кво ви касае, нали ние си носим последствията, не виждам някъде да съм пропагандирал безразборен секс без предпазни средства
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    няма кво да добавя повече, освен, че въпросната г-ца, която твърди, че спермата в задника причинява разстройство си ти.... иначе толкова образованата
    Мегажалки аргументи вкарваш. Първо за възрастта на Виоленца и нейния приятел, което беше голяма глупост, сега и това.
    Кво, смяташ, че ще ме засегнеш ли? Никак.
    Казала съм, че това важи за мен. След като няколко момичета, практикуващи анален, казаха, че при тях не е така, заключих, че явно аз съм бъгната. Нещо да имаш да кажеш?

Не бе, нас не ни касае никак. Просто гледаме малоумщината ти да не повлияе на авторката.

Голям фен
    Ako popadna na nqkuw kelesh, koito ot samoto nachalo iska da maha gumata i ne znam kolko e minal predi men, shte hwarchi wednaga. I az kato violenza sum blagodarna, che imam do sebe si razumen muj, a ne bezotgoworno lape.
    A twa s wuzrastta beshe supergolqmo padenie.
    Няма какво да кажа за теб, но твоят разумен "мъж" сигурно няма друг избор, и си казва, по-добре с гума, от колкото на сухо. Пожелавам ви цял живот да го правите със гума, защото вие не знаете какво искате и кога да спрете, за това ви трябва, ако го направите без гума най-много да те напълни и да те остави още на същия ден. Сигурен съм че и от това те е страх.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Няма какво да кажа за теб, но твоят разумен "мъж" сигурно няма друг избор, и си казва, по-добре с гума, от колкото на сухо. Пожелавам ви цял живот да го правите със гума, защото вие не знаете какво искате и кога да спрете, за това ви трябва, ако го направите без гума най-много да те напълни и да те остави още на същия ден. Сигурен съм че и от това те е страх.
    Щях да тръгна да обяснявам, ама няма смисъл.
    Продължавай да си вярваш.

Мега фен
    Мегажалки аргументи вкарваш. Първо за възрастта на Виоленца и нейния приятел, което беше голяма глупост, сега и това.
    .
    Ами както казах, щом вие може да давате квалификации и аз мога, за теб едно е олигофрения за мен е друго

Кво, смяташ, че ще ме засегнеш ли? Никак.
    Не разбира се. Ако исках да те барна по акъла бих казал, че приятелят ти , дето ти е в устата по цял ден, ако ти беше казал без презерватив да го направите сигурно пак щеше да се навиеш, защото си супер отчаяна да не го изгубиш, а отчаяните хора изневеряват на принципите си, а ти си от тях, преди говореше как никога не би правила анален секс, а сега и ти стана анална кралица. извода всеки може да си го направи сам за себе си

Казала съм, че това важи за мен. След като няколко момичета, практикуващи анален, казаха, че при тях не е така, заключих, че явно аз съм бъгната. Нещо да имаш да кажеш?
    Чакай малко бе нещо се обърках, ти до ся ми говореше за болести и т.н а сега излиза, че правите анален секс без презерватив, а там е бъкано със зарази, теорията ти издиша леко

УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може.
    ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-24-2013 на 12:12
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    Ако исках да те барна по акъла бих казал, че приятелят ти , дето ти е в устата по цял ден, ако ти беше казал без презерватив да го направите сигурно пак щеше да се навиеш, защото си супер отчаяна да не го изгубиш, а отчаяните хора изневеряват на принципите си, а ти си от тях, преди говореше как никога не би правила анален секс, а сега и ти стана анална кралица. извода всеки може да си го направи сам за себе си

Чакай малко бе нещо се обърках, ти до ся ми говореше за болести и т.н а сега излиза, че правите анален секс без презерватив, а там е бъкано със зарази, теорията ти издиша леко
    Хаха. Приятелят ми е първият човек, с когото съм си позволила да го правя без презерватив. Аз също съм първото момиче, с което той практикува метода. Затова и не сме си правили тестове. Но не си е позволил да ми го каже на първия-втория-третия път, въпреки че далеч не е фен на гумата. Ако беше, днес нямаше да правим година и три месеца заедно. Подходил е правилно, предразположил ме е и внимава адски много. Защото е отговорен.

Била съм против аналния единствено и само поради причината, че ще ми е неприятно. Пробвала съм, решила съм, че не ми е неприятно, практикувам го. На мен ми се вижда съвсем логична редица от събития.
    За "бъкането от зарази" вземи да бъдеш по-компетентен. Аз съм го обсъдила с когото трябва.

Разбираш ли защо ти издишаш и защо често изтъквам приятеля си?
    Щото си го е направил добре - хем има сериозна връзка, към каквато уж се стремиш, хем получава това, от което има нужда.

Мега фен
    Хаха. Приятелят ми е първият човек, с когото съм си позволила да го правя без презерватив. Аз също съм първото момиче, с което той практикува метода. Затова и не сме си правили тестове. Но не си е позволил да ми го каже на първия-втория-третия път, въпреки че далеч не е фен на гумата. Ако беше, днес нямаше да правим година и три месеца заедно. Подходил е правилно, предразположил ме е и внимава адски много. Защото е отговорен.

Била съм против аналния единствено и само поради причината, че ще ми е неприятно. Пробвала съм, решила съм, че не ми е неприятно, практикувам го. На мен ми се вижда съвсем логична редица от събития.
    За "бъкането от зарази" вземи да бъдеш по-компетентен. Аз съм го обсъдила с когото трябва.

Разбираш ли защо ти издишаш и защо често изтъквам приятеля си?
    Щото си го е направил добре - хем има сериозна връзка, към каквато уж се стремиш, хем получава това, от което има нужда.
    оценка 2/10 незадоволително no one will believe this
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest

Мега фен
    хихихи
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на draid
    Следващият път като от инструмента ти изтече нещо което не трябва да изтича, ще ми бъде много интересно да ти видя физиономията и да се поинтересувам дали ще си толкова самоуверен и надъхан да защитаваш тая теза. То и състезателите по улиците се мислят за безсмъртни, ама уви не са, лошото е че такива като теб дето превят със всяка секс без презерватив може да заразят и някоя дето е правила само с 1 човек. Както и обратното не е нужно жената да е правила секс с 15 и да е лека за да е лепнала нещо, достатъчно и е само 1 които е правил с повече. Може да провериш понятието геометрична прогресия ако желаеш.

И не мен далеч не ми пука за теб и би ми било все едно дори и да умреш, няма ни най-малко да се трогна, но недей да обясняваш как авторката на темата е сбъркана, че иска да се пази...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    дали ще си толкова самоуверен и надъхан да защитаваш тая теза.
    Абе ти бавноразвиващ ли си бе момче, на няколко пъти в темата писах, че не искам никой да се съгласява с мен и това си е мое мнение, знам, че има рискове, но аз и партньорката си носим последствията, никой не бих накарал насила да го прави без предпазни средства ако не иска, специално внимание ли трябва да ти обърна за да ти го обясня, колко пъти трябва да повтарям едни и същи неща то бива бива ама тва твойто е наглост, след 4 страници още да не си разбрал, и да си дрънкаш едно и също

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението

но недей да обясняваш как авторката на темата е сбъркана, че иска да се пази...
    Къде съм го казал тва бе кретен, я покажи бе ?

омръзна ми от идиоти, които даже не четат кво пиша, а се чудят кво да измислят само да има да се чепкат за нещо
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на draid
    Я много бързо загуби самообладание ? Мама не те ли е учила да се държиш прилично пред непознати ? Правиш лошо впечатление.

Мега фен
    Тва е ще, кво да го праиш такова лекенце
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    С други думи не излизам с леки момичета сега разбра ли
    Недей бъди толкова сигурен и никога не им вярвай, като ти кажат с колко са спали. Има момичета, които никога не би предположил, че са извъртели повече курове, отколкото баща ти путки.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Недей бъди толкова сигурен и никога не им вярвай, като ти кажат с колко са спали. Има момичета, които никога не би предположил, че са извъртели повече курове, отколкото баща ти путки.
    Спор няма, просто не ми е ясно, защо трябваше да се драматизира толкова много, при положение, че на всеки му са ясни рисковете, а тва се е някъв мой си "принцип" да го наречем, никой не съм се опитвал да убеждавам, а и ако става за въпрос дори ако момичето е спало с двама преди мен не е никва гаранция, че няма да е болна от нещо, както казах ако почнем да развиваме теории до никъде няма да стигнем
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    и г-ца 35+ .....
    Хайде да ги кажем 40+, пък аз да се окажа малолетна?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на s40t4
    На български език му го обясни..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Adrian__Lewis
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    На български език му го обясни..
    +1 според мен ще помогне

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    хаха, осрахте темата.

happy?

p.s. Moderation?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    хаха, осрахте темата.
    Ами като има разни индивиди, които се пишат висша форма интелигенция да обясняват неща от тип "това го знае всяко хлапе" и никой няма доблестта да признае истината така става.

Аз изобщо нямаше да тръгна да споря, но просто ме ядоса това, как всичките се изкараха светци и преди да започнат да правят секс с нов партньор под строй ходят да си правят всички видове изследвания за всички видове болести, което е пълна глупост. Според мен фактите са следните, момичета ходят на профилактични прегледи на гинеколог и си мислят, че това им дава сигурност, но да си правят един куп тестове за болести преди всяка връзка дълбоко ме съмнява, освен ако не се съмняват, а изобщо пък да не говорим за манталита на българския мъж, тва да ходи да го чепкат на профилактични прегледи при уролог и да си прави редовно изследвания и да го видя няма да го повярвам.... ако се съмнява за нещо тогава ще иде, но иначе...

Нека обобщим накратко:

Аз лично никъде не съм казал, че съм привърженик на тезата да се прави секс без презерватив, още от самото начало казах, че просто не ми е комфортно да го правя с капут, защото аз лично не мога да усетя тая близост, като съм "обут" и т.н. Отделно казах, че не бих накарал някой да го прави без и просто ако трябва да избирам, аз лично не бих започнал такава връзка

В същия момент изкачат хора, които само прочетоха "секс без презерватив" и видяха лесна мишена, с която да си напомпат самочувствието, без да отчитат факта, че аз никъде не съм защитавал тезата секс без презерватив, а просто изказах моето мнение, че аз не съм привърженик.

Първите двама, който се включват активно и започват да ми обясняват като на малко дете аджеба, че можело видиш ли да си докарам няква болест, бяха Виоленца и оня в последствие указал се (айде от мен да мине ще го кажа меко) плагиат, Минчорна.

Какво казаха тия двама хубостници в първия момент

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз не знам някой да предпочита секса с кондом, но здравето е на първо място. Когато му имам достатъчно доверие, тогава. В началото просто няма как да стане.
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Просто са необразовани и не знаят какви гадости могат да си лепнат..един час удоволствие и после сума ти време по лекари..заеби..след 3-4 месец съм съгласен БЕЗ,но преди това просто е абсурдно..Да,и аз съм го правил без още от първия път и след това съм съжалявал..
    Обърнете внимание, че никъде не се говори за тестове и след това да се премине на секс без презерватив, а просто се казва, в общи линии нека да мине малко време, да му имам довери и т.н обаче за тестове никъде не се говори.... отделно, че тоя минчорна сам си казва, че и той е лубкал без ама щот се е опарил и за тва вече е сменил "тактиката"

Та чак после започнаха да говорят за тестове и т.н. Няма да коментирам нищо, смятам, че цитатите говорят сами по себе си

Следващия индивид, който се включи е Драид. Иначе много начетено и интелигентно момче, само дето от началото до края на темата не можа да разбере простия факт, че аз не защитавам никва теза, и не вменявам нищо на никой, а още по-малко да се опитвам да омаловажа използването на предпазни средства или пък да изкарам авторката на темата сбъркана.

И последния( но не и по активност) в темата, беше Пантерката
    Разочарова ме това, че през цялото време не спря да обижда, при положение, че на няколко пъти намекнах, че не е нужно и че това си е няквъв си мой "прицип" и знам, че е опасно и т.н..... както и да е тя не спря до последния момент. Стар потребител е...... чел съм и мненията, къде съм бил съгласен с нея къде не, няма значение, бая пъти съм си затварял очите като съм чел откровени нейни глупости и в момента съжалявам. Веднъж два пъти съм и бил контра и явно сега ми го връща, ок ама някак прекали с обидите, едно на ръка, че нямаше нужда, другото, че все пак сме по-старички потребители и трябва да има поне малко уважение от тоя факт,все пак не сме от вчера във форума, но явно тва са си само някви мои си разсъждения.

Както и да е.... какво каза пантерката ?
    В общи линии защитаваше тезата, че "УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може" Също така, че е аз съм олигофрен, защото нямало да искам първо да си направим съответните тестове с приятелката ми преди да започнем да го правим без презерватив. Ок съгласен съм и за двете твърдения, но какви излиза след това ?

Първо, че тя самата прави анален без презерватив, при положение, че и тя самата знае, че там има всякви зарази от които и тя и партньорът и могат да си изпатят... и Второ, че съм, чел нейни мнения, че също така обича да прави секс докато е в цикъл и съм сигурен, че знае, че и от това може да си докара главоболия. Не че тия два примера са нещо особено, но просто не се връзват с думите "УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може"

Следващия момент, в който Пантерката наблегна в мненията си е тестовете, който трябва да се направят преди да започнеш да правиш секс без предпазни средства

Но какво първото мнение, което тя е дала в темата още преди изобщо да се оформи тоя спор ?

Авторке, като за начало правете секс с гума, прецени по поведението му доколко е сериозен и доколко съблюдава твоите желания. Дори най-баналното - може ли да спре веднага, ако му кажеш... защото ако "не може", ще имаш големи ядове, броейки дни в календарчето.
    Както виждате, изобщо не става дума за никви тестове, а съвета към авторката е съвсем друг, просто да изчака да види колко е сериозен и т.н което напълно противоречи с нейната теория, която ми пробутва на мен олигофрена и съответно, което подкрепя моето мнение заради което изобщо започнах спора, да не се правят всички на такива каквито не са, тия работи за тестовете с приятеля/приятелката под строй до кабинета са глупости, минимум са хората, които го правят, но никой няма да го признае.

п.п тва мнение не го пиша за да подклаждам нов спор
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-25-2013 на 13:30
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си