Здравейте!
От скоро съм заедно с приятеля ми и все още не сме правили секс, но сме си говорили доста по темата.
Преди известно време имах кратка връзка с едно момче и бях доста глупава и допусках да го правим без предпазни средства. Но слава богу вече имам глава на раменете си и не искам да допускам тази глупост отново..
Проблемът е, че сегашният ми приятел знае за това момче и когато му казах, че не искам без презерватив той много се ядоса. Почувствал се гадно, че с другото момче така съм направила, а сега с него не искам... Колкото и да му обяснявам, че е било, защото не мислих и че сега не искам да се случи нещо, за което не сме готови и че трябва да мислим с главите си за тези неща, той продължава да ми се сърди и ядосва..
Не знам какво да правя и как да постъпя... Започвам да се влюбвам в него доста и не мога просто да го зарежа, както някои може би ще ме посъветват... Чувствам се ужасно, че не ме разбира и ви моля, изкажете мнение и ми дайте съвет как да поговоря с него и как да му обясня това, знам ли, по друг начин...