.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Аз лично не бих се навил на секс със презерватив, в смисъл ако трябва да избирам бих предпочел; да се разделя с даденото момиче, но не и да сложа чорапчето, в края на краищата секса е близост, а за каква близост говорим като ще слагам капут все едно е някоя спинозна курва..... няма да ми е толкова тежко да се разделим при положение, че щом още не се е стигнало до секс ще е няква връзка най-много от месец тъй, че всеки с принципите си там от дет е дошъл и всички са щастливи
    Ти верно ли си толкоз повърхностен? Верно че е друго без "чорапчето" ама още в началото на връзката с тия притенции...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Ти верно ли си толкоз повърхностен? Верно че е друго без "чорапчето" ама още в началото на връзката с тия притенции...
    като си лепнете някой гнусотийка,тогава ще си промените мнението и двамата...иначе и аз съм за БЕЗ шошончето

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Ква връзка бе? Връзка изобщо няма да има както казах вече, мисля, че добре съм обяснил, защо, а иначе тва, дет си го написал/а за претенциите ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ВРЪЗКАТА ми звучи супер лицемерно, да се правя, че всичко е наред и изведнъж, когато наистина вече имаме връзка да започна да си показвам един вид истинското аз..... говорим си за повърхностни хора
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си