.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    С други думи не излизам с леки момичета сега разбра ли
    Аха, сега разбрах, явно на всички на челата им пише от какво са болни, дори и те да не го знаят

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аха, сега разбрах, явно на всички на челата им пише от какво са болни, дори и те да не го знаят
    Ако приятелката ти се е чукала с друг след като си е направила изследванията на челото ли ще и го пише, дайте моля ви се да не влизаме в разни теории на вероятностите, пак казвам това си е мой избор и не искам никой да се съгласява с мен, просто се изнервям, когато почнете тука да се правите на много образовани, като например господин копи пейст или г-ца ако момчето свърши в дупето на момиче, тя може да получи разстройство (тя си знае коя е)
    Както виждате нито се правя на много интелигентен, нито нищо, просто споделям мойто си мнение, ако на някой не му харесва ок, ама е кофти като се почнат квалификациите за човека, както почна ти и г-ца 35+ ..... никой не искам да обиждам, но тва си бяха провокации

Много ми е интересно преди да се натискате с някой дали го карате да се изследва за инфекциозни заболявания, които можеш да лепнеш само от целувка или докато говориш от близо с някой и са далеч по-сериозни от един трипер примерно ?

Когато ходите на публични места слагате ли си маска на лицето, нали много треперите над здравето си
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    и г-ца 35+ .....
    Хайде да ги кажем 40+, пък аз да се окажа малолетна?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си