.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Ако исках да те барна по акъла бих казал, че приятелят ти , дето ти е в устата по цял ден, ако ти беше казал без презерватив да го направите сигурно пак щеше да се навиеш, защото си супер отчаяна да не го изгубиш, а отчаяните хора изневеряват на принципите си, а ти си от тях, преди говореше как никога не би правила анален секс, а сега и ти стана анална кралица. извода всеки може да си го направи сам за себе си

Чакай малко бе нещо се обърках, ти до ся ми говореше за болести и т.н а сега излиза, че правите анален секс без презерватив, а там е бъкано със зарази, теорията ти издиша леко
    Хаха. Приятелят ми е първият човек, с когото съм си позволила да го правя без презерватив. Аз също съм първото момиче, с което той практикува метода. Затова и не сме си правили тестове. Но не си е позволил да ми го каже на първия-втория-третия път, въпреки че далеч не е фен на гумата. Ако беше, днес нямаше да правим година и три месеца заедно. Подходил е правилно, предразположил ме е и внимава адски много. Защото е отговорен.

Била съм против аналния единствено и само поради причината, че ще ми е неприятно. Пробвала съм, решила съм, че не ми е неприятно, практикувам го. На мен ми се вижда съвсем логична редица от събития.
    За "бъкането от зарази" вземи да бъдеш по-компетентен. Аз съм го обсъдила с когото трябва.

Разбираш ли защо ти издишаш и защо често изтъквам приятеля си?
    Щото си го е направил добре - хем има сериозна връзка, към каквато уж се стремиш, хем получава това, от което има нужда.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха. Приятелят ми е първият човек, с когото съм си позволила да го правя без презерватив. Аз също съм първото момиче, с което той практикува метода. Затова и не сме си правили тестове. Но не си е позволил да ми го каже на първия-втория-третия път, въпреки че далеч не е фен на гумата. Ако беше, днес нямаше да правим година и три месеца заедно. Подходил е правилно, предразположил ме е и внимава адски много. Защото е отговорен.

Била съм против аналния единствено и само поради причината, че ще ми е неприятно. Пробвала съм, решила съм, че не ми е неприятно, практикувам го. На мен ми се вижда съвсем логична редица от събития.
    За "бъкането от зарази" вземи да бъдеш по-компетентен. Аз съм го обсъдила с когото трябва.

Разбираш ли защо ти издишаш и защо често изтъквам приятеля си?
    Щото си го е направил добре - хем има сериозна връзка, към каквато уж се стремиш, хем получава това, от което има нужда.
    оценка 2/10 незадоволително no one will believe this
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си