- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
Следващият път като от инструмента ти изтече нещо което не трябва да изтича, ще ми бъде много интересно да ти видя физиономията и да се поинтересувам дали ще си толкова самоуверен и надъхан да защитаваш тая теза. То и състезателите по улиците се мислят за безсмъртни, ама уви не са, лошото е че такива като теб дето превят със всяка секс без презерватив може да заразят и някоя дето е правила само с 1 човек. Както и обратното не е нужно жената да е правила секс с 15 и да е лека за да е лепнала нещо, достатъчно и е само 1 които е правил с повече. Може да провериш понятието геометрична прогресия ако желаеш.
И не мен далеч не ми пука за теб и би ми било все едно дори и да умреш, няма ни най-малко да се трогна, но недей да обясняваш как авторката на темата е сбъркана, че иска да се пази...
Абе ти бавноразвиващ ли си бе момче, на няколко пъти в темата писах, че не искам никой да се съгласява с мен и това си е мое мнение, знам, че има рискове, но аз и партньорката си носим последствията, никой не бих накарал насила да го прави без предпазни средства ако не иска, специално внимание ли трябва да ти обърна за да ти го обясня, колко пъти трябва да повтарям едни и същи неща то бива бива ама тва твойто е наглост, след 4 страници още да не си разбрал, и да си дрънкаш едно и също
Къде съм го казал тва бе кретен, я покажи бе ?
омръзна ми от идиоти, които даже не четат кво пиша, а се чудят кво да измислят само да има да се чепкат за нещо
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...