- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
Изписал си толкова много, а реално не казваш пак нищо?
Слушай сега. Още от началото ставаше дума именно за тестове. Да, тестовете се правят в началото, преди да сте имали сексуален контакт. Доверието обаче е съвсем друга бира. Ти, разбира се, за пореден път не си схванал грам за какво става дума, макар да е толкова близко до акъла.
Ако още на първата седмица се хващаш здраво на въдицата и вярваш, че си единственият, който оправя твоята нелека приятелка, то не всички сме така сляпо доверчиви.
Така че темата за тестовете и доверието не ги бъркай.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Стига глупости бе вижте кво си писала и имаш наглостта да продължаваш да спориш
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Много добре знам какво съм писала. Това какво влиза в твоята глава като интерпретация обаче си е твой проблем.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Изобщо не знам за къв член споря с хора, които биха казали всичко само и само за да излязат някви, дето не са
Аз я цитирам кво е писала тя ми вика ти не си разбрал
Като Бойко Борисов с телешките пържоли, ние не сме го разбрали бе
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не искам да ви се меся в спора, обаче вашето мнение по какъв начин помага на авторката на темата?!
Нея не й пука дали някои от нас правят секс без презерватив, нито мнението на останалите, че трябва поне от начало да се използва кондом!
Тя това решение си го е взела отдавна, въпросът й е съвсем друг. Не иска да я обеждавате, че решението й е правилно, нито, че е грешно, а да й кажете по какъв начин да промени мнението на приятеля си и той да направи елементарен компромис.