.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Обърнете внимание, че никъде не се говори за тестове и след това да се премине на секс без презерватив, а просто се казва, в общи линии нека да мине малко време, да му имам довери и т.н обаче за тестове никъде не се говори....
    Изписал си толкова много, а реално не казваш пак нищо?
    Слушай сега. Още от началото ставаше дума именно за тестове. Да, тестовете се правят в началото, преди да сте имали сексуален контакт. Доверието обаче е съвсем друга бира. Ти, разбира се, за пореден път не си схванал грам за какво става дума, макар да е толкова близко до акъла.
    Ако още на първата седмица се хващаш здраво на въдицата и вярваш, че си единственият, който оправя твоята нелека приятелка, то не всички сме така сляпо доверчиви.
    Така че темата за тестовете и доверието не ги бъркай.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Стига глупости бе вижте кво си писала и имаш наглостта да продължаваш да спориш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много добре знам какво съм писала. Това какво влиза в твоята глава като интерпретация обаче си е твой проблем.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много добре знам какво съм писала. Това какво влиза в твоята глава като интерпретация обаче си е твой проблем.
    Докажи го де. Ти Ясно си писала, нека да мине малко време и тогава , стига сте лицемерничели
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Изобщо не знам за къв член споря с хора, които биха казали всичко само и само за да излязат някви, дето не са

Аз я цитирам кво е писала тя ми вика ти не си разбрал
    Като Бойко Борисов с телешките пържоли, ние не сме го разбрали бе
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не искам да ви се меся в спора, обаче вашето мнение по какъв начин помага на авторката на темата?!
    Нея не й пука дали някои от нас правят секс без презерватив, нито мнението на останалите, че трябва поне от начало да се използва кондом!
    Тя това решение си го е взела отдавна, въпросът й е съвсем друг. Не иска да я обеждавате, че решението й е правилно, нито, че е грешно, а да й кажете по какъв начин да промени мнението на приятеля си и той да направи елементарен компромис.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не знам къде ги намирате такива лекета. Сърдел се, ядосвал се. Откъде накъде?!
    Въобще не му се връзвай на приказките. Щом си искаш със, със. Не прави компромис със себе си.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си