Какви мелодраматични чатове... Не ви отива на тези години да разсъждавате и да се държите като в чалга песен.

Според мен и двамата трябва да застанете очи в очи и да се извините искрено един на друг за всичко. И после да прецените последно заедно ли ще сте или не. Другото са глупости.

Ти самият бъди малко по-човечен. Сам казваш, че понякога я провокираш. Е, какво искаш? Различните хора приемат караниците различно. Аз не викам, но повишавам тон. Приятелят ми не го харесва, но не е моя вината. Когато наистина ме ядосат много въобще не усещам кога съм минала в горната гама. Това не е причина за късане. Напротив. Понякога, когато не се разбирате за глупости, навикайте си се малко и си го излейте и край. Ако пък нарочно я провокираш, съвсем. Спри, щом искаш кротко момиче.

Тя се прави на интересна, защото си и наранил егото. Ядосал си я, а после като ти се е развикала, си я зарязал и то грубо. За втори път. Извини и се искрено и вероятно нещата ще тръгнат в нормална посока. Ако наистина искаш това момиче, което не личи особено от шльокавичния ви чат.

ЕДИТ: И umri е прав, че звучи лабилна.