.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Глупости на търкалета.

Авторе, аз си мисля, че има още нещо.
    Мацката не е на 15, че да се обиди тоооолкова много, заради 3 думи.
    Да, гадно е да чуеш такова нещо от любимия ти човек, но не е нещо, което да не може да се преглътне.
    Извинил си се, показал си, че не го мислиш, доказал си че си я искаш обратно, какво повече можеш да направиш?
    Сега я остави малко, според мен е объркана поради друга причина, може да е решила, че й се живее малко без теб?
    Според мен този период на незнание ще премине, ще се върне обратно.
    Недей я притиска, показвай й, че си до нея, не й говори постоянно за събиране, просто бъди до нея колкото можеш.
    Тя ще се върне самичка.
    И защо пък да са глупости на търкалета? И какво значи мацката не е на 15 та да се обиди толкова много заради три думи.Да това са само няколко думи често не могат да се равняват на други действия,но пък са адски убидни.Нали знаеш:'Думите не са болезнени освен когато не ги чуеш от човек,за който ти пука".Караниците и разправиите са си едно.Но когато кажеш на някой нещо от типа:"Благодаря ти за услугите но повече не ми трябваш" отказвайки да проумееш повтореният от него многократно въпрос и сещайки се да го потърсиш чак след една седмица при положение,че вече веднъж преди това си инициирал пак подобно нещо и все пак явно не си осъзнал,че грешиш... Е съжалявам,но ми изглежда твърде грубо.Тя откъде да е сигурна,че след някое и друго подобно скарване пак няма да и каже:"Хайде взимай си партакешите и ми се махай от главата,щот нещо не ме кефиш изобщо",докато не му скимне пак да я потърси обяснявайки и се в любов.Да бе,ще си играят на иди ми дойди ми. А от прочетеното от чата ми изглежда,че сякаш и двамата се опитват да се надцакват.Мацката е наранена,че не я приема такава каквато е и иска да му го върне въпреки,че най-вероятно продължава да им чувства,но все пак иска да е леко отгоре,а пък той си я иска обратно само че така,че да не се налага да тича по нея за да си я върне.И не е чак толкова от значение какво ще и покаже точно,защото в случая си е като след дъжд качулка малко.Малко тип тризначките от Big Brother към съквартирантите: "Вие сте много зле", "Ама извинявайте,но ние го казахме без да го мислим.Простете ни." "Амааа ние никога не сме ви се извинявали,защото вие сте много зле" Има си неща,които се преглъщат по-лесно и такива,които се преглъщат по-трудно.Ами да му се не види като човек се прави в даден момент (пък макар и афектиран) на големият мъжага след това ще си носи послледствията, а не да обяснява на гаджето си примерно какъв парцал била и как нямала грам достойнство в един момент(има и такива случай),а после да се обяснява с:"Ох много бях афектиран тогава,но това са само думи, а не действия,ти ме обичаш значи задължително трябва да ми простиш"И може би и тя ясно осъзнава,че колкото повече му прощава за такива изцепки толкова повече ще олеква в очите му.И така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-22-2013 на 13:44
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И двамата прекалено драматизирате...

Според мен обаче я има и вероятността, тя да е гузна за нещо друго и да се опитва да се изкара като страдащата страна.
    Тя може да е гузна само за отношението си към мен. Защото наистина понякога тя се държи ужасно зле без да се усети. И примерно на 10 пъти 2-3 пъти се сеща да се извини, за държанието си.... Всъщност ние караме на 2та седмица която не се виждаме. Примерно тази седмица се виждаме, заедно сме или аз при нея или тя при мен или и 2та сме се прибрали няма значение, заедно сме ... После 1 седмица си говорим, не спираме да си липсваме и започне ли втората седмица започваме да се драпаме и да се караме, просто тва е защото не се виждаме толкова често и си липсваме.... Но наистина някой път тя се държи отвратително. Аз може би я дразня с това, че я търся постоянно, може би на час-два и звъня, защото наистина ми е приятно да си приказвам с нея и да й обяснявам какво ангелче е и колко я обичам. Нея също я дразни факта, че аз може да имам някъв проблем, но не го споделям, предпочитам да говоря лигави работи, пред това да натоварвам и нея и аз да си припомням отново за проблема... Нея това я дразни и повечето пъти почва да ми се злоби, мисли си че й нямам доверие и за това не й споделям....

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И защо пък да са глупости на търкалета? И какво значи мацката не е на 15 та да се обиди толкова много заради три думи.Да това са само няколко думи често не могат да се равняват на други действия,но пък са адски убидни.Нали знаеш:'Думите не са болезнени освен когато не ги чуеш от човек,за който ти пука".Караниците и разправиите са си едно.Но когато кажеш на някой нещо от типа:"Благодаря ти за услугите но повече не ми трябваш" отказвайки да проумееш повтореният от него многократно въпрос и сещайки се да го потърсиш чак след една седмица при положение,че вече веднъж преди това си инициирал пак подобно нещо и все пак явно не си осъзнал,че грешиш... Е съжалявам,но ми изглежда твърде грубо.Тя откъде да е сигурна,че след някое и друго подобно скарване пак няма да и каже:"Хайде взимай си партакешите и ми се махай от главата,щот нещо не ме кефиш изобщо",докато не му скимне пак да я потърси обяснявайки и се в любов.Да бе,ще си играят на иди ми дойди ми. А от прочетеното от чата ми изглежда,че сякаш и двамата се опитват да се надцакват.Мацката е наранена,че не я приема такава каквато е и иска да му го върне въпреки,че най-вероятно продължава да им чувства,но все пак иска да е леко отгоре,а пък той си я иска обратно само че така,че да не се налага да тича по нея за да си я върне.И не е чак толкова от значение какво ще и покаже точно,защото в случая си е като след дъжд качулка малко.Малко тип тризначките от Big Brother към съквартирантите: "Вие сте много зле", "Ама извинявайте,но ние го казахме без да го мислим.Простете ни." "Амааа ние никога не сме ви се извинявали,защото вие сте много зле" Има си неща,които се преглъщат по-лесно и такива,които се преглъщат по-трудно.Ами да му се не види като човек се прави в даден момент (пък макар и афектиран) на големият мъжага след това ще си носи послледствията, а не да обяснява на гаджето си примерно какъв парцал била и как нямала грам достойнство в един момент(има и такива случай),а после да се обяснява с:"Ох много бях афектиран тогава,но това са само думи, а не действия,ти ме обичаш значи задължително трябва да ми простиш"И може би и тя ясно осъзнава,че колкото повече му прощава за такива изцепки толкова повече ще олеква в очите му.И така.
    Прав си съгласявам се с теб, тя се чувства зле от това, че аз едва ли не за секунда се отказах от нея, заболя е чувства се ненужна, заради думите ми. Наистина грешката ми е голяма нараних я много, думите болят когато са казани от любим човек и на мен не ми пука за мнението на сулю и пулю, но ако тя ми каже нещо ще ме нарани. Прав си и наистина съжалявам за това ....

Цитирай Първоначално написано от nqkywsitam Виж мнението
    Прав си съгласявам се с теб, тя се чувства зле от това, че аз едва ли не за секунда се отказах от нея, заболя е чувства се ненужна, заради думите ми. Наистина грешката ми е голяма нараних я много, думите болят когато са казани от любим човек и на мен не ми пука за мнението на сулю и пулю, но ако тя ми каже нещо ще ме нарани. Прав си и наистина съжалявам за това ....
    Хубавото в случая е че поне придаваш вид,че осъзнаваш грешката си.Само че даже и страшно да те желае,ако ти се метне на врата веднага като ти го пожелаеш ще започнеш все повече да не го оценяваш докато на края не я приемеш просто за заместителче докато няма друга.Това вече индиректно съм го видял с очите си.И не беше два пъти, а само аз докато следях около 4 раздели за около 4 години замествайки я с 4 други в резултат,на,което "мъжът" и обясняваше как била парцал, смешна,без достойнство и как щял да я зареже ако си намерел по-хубава от нея и все такива "мили" думи, а когато оставаше на сухо и обясняваше какъв тъпак бил и как щял да се промени и да започне да я цени,ревейки и обяснявайки и колко много я обича всъщност.Пък тя яко му се връзваше и не спираше да се самообвинява за всичко,когато не е ядосана.И има не един или два такива случаи.Може би и от жени,но в случая за твоята ситуация говорим. Та такива ми ти работи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-22-2013 на 14:22
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Хубавото в случая е че поне придаваш вид,че осъзнаваш грешката си.Само че даже и страшно да те желае,ако ти се метне на врата веднага като ти го пожелаеш ще започнеш все повече да не го оценяваш докато на края не я приемеш просто за заместителче докато няма друга.Това вече индиректно съм го видял с очите си.И не беше два пъти, а само аз докато следях около 4 раздели за около 4 години замествайки я с 4 други в резултат,на,което "мъжът" и обясняваше как била парцал, смешна,без достойнство и как щял да я зареже ако си намерел по-хубава от нея и все такива "мили" думи, а когато оставаше на сухо и обясняваше какъв тъпак бил и как щял да се промени и да започне да я цени,ревейки и обяснявайки и колко много я обича всъщност.Пък тя яко му се връзваше и не спираше да се самообвинява за всичко,когато не е ядосана.И има не един или два такива случаи.Може би и от жени,но в случая за твоята ситуация говорим. Та такива ми ти работи.
    Тука не съм съгласен с теб, аз не я приемам за даденост. Аз от това момиче нищо не съм видял наистина, но аз съм щастлив, когато тя е щастлива, щастлив съм когато я целувам, щастлив съм когато правя нещо за нея, щастлив съм когато дойде в къщи и аз направя вечерята и тя си оближе пръстите, когато беше болна в 7 вечерта тръгнах на автостоп от Пловдив до София, за да отида при нея за вечерта, да й направя чай, да оправя малко в тях, да й помогна, да я прегърна и да я целуна и на сутринта станах, направих и чай, дадох и хапчета, завих я и пак си тръгнах. Мен не ме интересува каква е тя, важото е какъв съм аз когато съм с нея. Тя ме промени, за нея давам всичко, но също и аз съм си мислил, че тя ме приема за даденост, защото не може да се държиш отвратително с човек който обичаш. И както виждаш не тя, а аз пиша в форума, въпреки че аз съм пожелал тази раздяла трябвало да е имало нещо за да го поискам. Не контактувам с други, не ме интересуват, не си пиша с тях, наистина тя ме е ревнувала от разни си там стари и такива по нахални, но аз й показах че тя е всичко за мен и съм преустановил всякакви контакти с други жени. Знам какво обича тя и аз й го давам. Единственото за което съм я молил е просто да не ми вика, мразя когато ми викат, дори и на родителите ми съм казал по-добре да ме ударят отколкото да ми развикат, просто това е нещото което най-много мразя, дори аз когато съм ядосан рядко викам, трябва човека срещу мен толкова да не иска да ме чуе че да се развикам, говоря нормален тон и обяснявам като нормален човек. Наистина това с нейното държание беше от известно време, тя доста започна да си позволява в близките 2-3 месеца, например да ме удари със злоба, да ме дращи със злоба до белези, да ми вика, да ме обижда, дори и пред нейни приятели, което мен малко или много ме е обидило, молил съм я като човек и съм го обяснил да спре с това отношение, но тя не спря. Съжалявам, че съм избухнал така и съм и казал че не съм щастлив с нея и че й благодаря и че се разделяме, но наистина просто ми е било до гуша от такова отношение, защото не мисля, че съм го заслужил при положение, че тя ми е в сърцето и в главата.... Не ме обвинявай, монетата винаги има 2 страни, виновен съм признавам си грешката, накарах я да се чувства зле, че човека който обича не е щастлив с нея, тя ми казва да си търся щастието да намеря друга, която да ме заслужава, обещава че ще се промени, не знам вече какво да правя. Но аз вярвам в нея й знам, че ме обича и че наистина ако времето лекува и забрави мойте думи, и опита да промени отношението си поне малко към мен всичко ще е ок. Но дори и да не го промени, само да пожелае да сме заедно, ще преглътна някой работи, сигурен съм че с времето нещата може да се изгладят, наистина това е нейната първа най-дълга връзка преди това не е обичала и не знам дали е правилно, но ако прекратя всякакъв контакт с нея и се скрия от лицето на земята може би ще осъзнае какво е загубила и да иска да си го върне ... не знам дайте ми съвет ...

nqkywsitam не съм казал че я приемаш за даденост, а че ако продължава да ти прощава безпрекословно рано или късно ЩЕ я приемеш за даденост дори и несъзнателно виждайки,че все пак ти се раминава всеки път и може да ставаш все по-дързък.Като за начало това с късането си го изтрий от речника и го споменавай единствено в моментите,когато си на 1000% сигурен,че повече нищо не искаш.Твърде е убидно.А си има и други начини да и покажеш ако нещо в нея те дразни и без да заплашваш с късане.И няма да те заболи ако споделяш малко повече с нея.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-22-2013 на 14:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си