И защо пък да са глупости на търкалета? И какво значи мацката не е на 15 та да се обиди толкова много заради три думи.Да това са само няколко думи често не могат да се равняват на други действия,но пък са адски убидни.Нали знаеш:'Думите не са болезнени освен когато не ги чуеш от човек,за който ти пука".Караниците и разправиите са си едно.Но когато кажеш на някой нещо от типа:"Благодаря ти за услугите но повече не ми трябваш" отказвайки да проумееш повтореният от него многократно въпрос и сещайки се да го потърсиш чак след една седмица при положение,че вече веднъж преди това си инициирал пак подобно нещо и все пак явно не си осъзнал,че грешиш... Е съжалявам,но ми изглежда твърде грубо.Тя откъде да е сигурна,че след някое и друго подобно скарване пак няма да и каже:"Хайде взимай си партакешите и ми се махай от главата,щот нещо не ме кефиш изобщо",докато не му скимне пак да я потърси обяснявайки и се в любов.Да бе,ще си играят на иди ми дойди ми. А от прочетеното от чата ми изглежда,че сякаш и двамата се опитват да се надцакват.Мацката е наранена,че не я приема такава каквато е и иска да му го върне въпреки,че най-вероятно продължава да им чувства,но все пак иска да е леко отгоре,а пък той си я иска обратно само че така,че да не се налага да тича по нея за да си я върне.И не е чак толкова от значение какво ще и покаже точно,защото в случая си е като след дъжд качулка малко.Малко тип тризначките от Big Brother към съквартирантите: "Вие сте много зле", "Ама извинявайте,но ние го казахме без да го мислим.Простете ни." "Амааа ние никога не сме ви се извинявали,защото вие сте много зле" Има си неща,които се преглъщат по-лесно и такива,които се преглъщат по-трудно.Ами да му се не види като човек се прави в даден момент (пък макар и афектиран) на големият мъжага след това ще си носи послледствията, а не да обяснява на гаджето си примерно какъв парцал била и как нямала грам достойнство в един момент(има и такива случай),а после да се обяснява с:"Ох много бях афектиран тогава,но това са само думи, а не действия,ти ме обичаш значи задължително трябва да ми простиш"И може би и тя ясно осъзнава,че колкото повече му прощава за такива изцепки толкова повече ще олеква в очите му.И така.