- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужна ми е помощ и нежно женско мнение по въпроса
Хубавото в случая е че поне придаваш вид,че осъзнаваш грешката си.Само че даже и страшно да те желае,ако ти се метне на врата веднага като ти го пожелаеш ще започнеш все повече да не го оценяваш докато на края не я приемеш просто за заместителче докато няма друга.Това вече индиректно съм го видял с очите си.И не беше два пъти, а само аз докато следях около 4 раздели за около 4 години замествайки я с 4 други в резултат,на,което "мъжът" и обясняваше как била парцал, смешна,без достойнство и как щял да я зареже ако си намерел по-хубава от нея и все такива "мили" думи, а когато оставаше на сухо и обясняваше какъв тъпак бил и как щял да се промени и да започне да я цени,ревейки и обяснявайки и колко много я обича всъщност.Пък тя яко му се връзваше и не спираше да се самообвинява за всичко,когато не е ядосана.И има не един или два такива случаи.Може би и от жени,но в случая за твоята ситуация говорим. Та такива ми ти работи.
Последно редактирано от Niakoitam : 01-22-2013 на 14:22
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!