.
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Прочетох твоя пост и чата между вас и имам няколко бележки. Няма да са свързан текст, само искам да отбележа, че и двамата сте направили грешки, няма нужда от такова драматизиране, разбира се, но човешките отношения никога не са лесни.

Цитирай Първоначално написано от nqkywsitam Виж мнението
    когато се обичат 2ма души никога не си викат.
    Голяма глупост.

Та била много объркана и афектирана от думите ми
    Мери си приказките, защото думите нараняват много и човек си трупа, трупа, трупа и по някое време все ще избие. Който смята, че това е драматизация от нейна страна, явно е дебелокож.
    Малко на посоки говоря, защото има значение и какво си й казал, ама... може да си й казал, че е егоистка, примерно. Засегнала се е много, после си се извинил (евентуално), сдобрили сте се, но тя няма да го забрави за постоянно. От време на време ще й изскача в главата, ще те гледа в най-миличките ви моменти и ще си мисли как си я нарекъл по определен начин.
    Искаш ли да е така?

ако не сме се били разделили сега и да си починем един от друг за известно време, сме щели да стигнем до такъв момент в който да се мразим, да не искаме да се виждаме, да се ненавиждаме едва ли не, един с друг.
    За това е много права.
    Като човек, който изстиска едни взаимоотношения до последно с огромни скандали, грозни истории и т.н... Не давайте зор. Оставете нещата да се случват. Не слагайте категории. Ако ви харесва, виждайте се, целувайте се... по някое време или пак ще сте заедно, или не. Или пък не се виждайте, починете си, презаредете батериите.

искам да попитам жените попадали ли сте в такава ситуация, в която обичате някого, но просто сте се отдалечили малко и искате почивка, за да спре да ви боли и да се опитате да осъзнаете какво всъщност е за вас този човек .... Може ли наистина тя да се самообвинява заради мойте думи и да иска да ме предпази едва ли не от себе си?
    Не съм попадала в такава ситуация, но съм 100% сигурна за вероятността да се самообвинява. Ти й казваш постоянно "не се държиш добре с мен", тя си го набива в главата, че не те прави щастлив и... ето го конфликта. Аз бих реагирала по същия начин.
    SisiStrange ти го написа хубаво - спри с провокациите. Че тя драматизира - така е, но и ти имаш вина. И наистина се държите като в чалга песен.

Има я и вероятността да се плаши от сериозните отношения, щом преди не е имала по-задълбочена връзка.

Като за начало това с късането си го изтрий от речника и го споменавай единствено в моментите,когато си на 1000% сигурен,че повече нищо не искаш.Твърде е убидно.
    Последвай тоя съвет. Ако мен ме заплашваха с късане при всеки скандал, такова късане аз щях да направя, че свят ще да му се завие.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-23-2013 на 11:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си