.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Question Паузирали ли сте си цикъла? (НЕ менопауза)

Окей, звучи тъпо, но ми се случи. Дойде ми в най-неподходящия момент (да си го кажем направо - бъш мид-коитус) и като го препсувах брутално след няколко часа изчезна 'безкрайно' за 2 дни (адски удобно, понеже точно тези 2 дни гаджето не трябваше да учи за изпити и имахме възможност да се чукаме до смърт ) и сега отново е тук. Малко се чувствам като Бог или нещо таквоз - паузирах си цикъла От друга страна уча биология и някак звучи като цветна бременност, което хич не ме кефи. Е, така или иначе ще уринирам върху тест (може и върху теста по органична химия ), но все пак ми се ще да попитам - може ли да НЕ Е цветна бременност?
    Иначе съм на 21 и цикъла ми е приблизително веднъж на 3 месеца (да, май определено съм бог ), но няма проблем с това, просто го мразя и псувам редовно, та за това сигурно е така (:
    На някой друг случвало ли се е да цъкне паузата?
    Разумно обяснение на феномена, плийз?
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Проблеми имаш. Сериозни.

В същност нямам. Въпреки че гинеколожката се почеса по главата къв съм звер Между другото при някои животни цикъла нормално е през 3 месеца... знаех си, че съм кучка
    Иначе по темата - няма ли някой на когото да се е случвало?
    DragonLady(як ник бтв), как да говоря за себе си? Аз съм си урод от биологическия факултет, какво очакваш Пробвай да учиш там и ще видим за колко седмици ще получиш професионални изкривявания (въпреки че ако трябва да сме честни, за да искаш да влезеш там трябва вече да си бая изкривен)
    Последно редактирано от AnarchyPunk : 01-22-2013 на 10:43
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не е феномен, разбъркани хормони/бременност е
    ако не се ебаваш...че нещо не ми звучи правдоподобно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Е, прави тест и да видим, ние как да знаем?
    Дори да не е бременност, на мен това не ми се вижда особено нормално, но поне ще отхвърлиш единия вариант. И ако бях на теб, щях да посетя лекар.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Учудва ме наичина, по които говориш за себе си ... А това че ти идва един път на 3 месеца никък не е на хубаво, и вместо да мислиш как да се изчукаш с гаджето, замисли се дали не трябва да посетиш гинеколог.

Супер фен
    Trolling in the deep

Тъп трол.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ми не е, ама карай Явно наистина не е нормално (и съм бог)
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Супер фен
    Бог или кучка последно?

Палячка по-скоро ))

върви на гинеколог да разберем Бог ли си, или просто имаш мноо проблеми

Олагала съм си цикъла с противозачатъчни,но при теб не е същото......... Като цяло това което казваш ми звучи като цветна бременност,но има вариянт и да не е..... Преди години ми се случи нещо подобно,отидох на гинеколог и мацката ми обясни,че около яйцеклетката се образува жълто тяло (функционалнна киста),която се пука и това предизвиква кръвотечението с което се изхвърля неоплодената яйцеклетка! Има вариянт в който това жълто тяло се пука само частично и ти идва за малко,после спира и ти идва отново вече нормално.......... Твоя проблем може да се дължи на това,на цветна бременност,на хормонален дисбаланс,но каквото и да е,решението на проблема не е във форума а при гинеколога,така че по-добре отиди на лекар............ И това да ти идва 1 на 3 месеца не е нормално......

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отиди на гинеколог.
    Глупаво е да обясняваш как учиш биология и си във факултет, а да не се сещаш, че имаш нужда от сериозни изследвания. Всичките тия неща не се дължат на някакви псувни, а вероятно на сериозни проблеми.

На 21 си, идва ти един път на 3 месеца, а ти не предприемаш никакви мерки, вмест да отидеш на гинеколог, ти се "чукаш" с приятеля ти как да го коментирам това не знам. Пълно безхаберие

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    е що пък да не е нормално-аз съм така, идва ми когато си поиска, но ми казаха, че е нормално-нямам кисти (ВЕЧЕ), хормоните ми са идеални.... генетично е но наистина пусни си едни хормонални

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си