.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Unhappy 2 хапчета ескапел...

Здравейте.Може да изглежда глупаво,но да...В рамките на 12 часа приятелката ми пи 2 ескапела.Първия път тя доста избърза и се наложи да ходим да купуваме.Втория път...о боже,скъсахме презерватив... и отидохме пак.За вторият път аз свърших отвън,усетих се.И да поясня,че и първият път не свърших в нея..
    Та да идем на въпроса...
    След седмица тя получи кръвотечение,което каза,че уж било цикъла.След 2 седмици пак кръвотечение.Направи си тест - отрицателен.Моля ви,без подигравки,без базици,има ли повод за притеснение.Тя ме успокоява,но аз вече на кардиолог ходих заради това нещо..наистина е сериозно,много се притеснявам...

Град
    Plovdiv
    Абе пич не знам...ама така й са се разбъркали хормоните от тея хапчета...та всичко може да се очаква. Да се косултира с лекар, а и на упътването трябва да пише както се прави при предозиране. Пък и доста тъпо сте постъпили-след 1-вото хапче...72 часа тя няма как да забременее дори и 5 пъти да свършиш в нея - или поне аз така разбирам идеята на самия Ескапел.
    It is hard to be young!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ти ходиш на кардиолог, а тя гинеколог не смята ли да посети?
    Щом не си и свършал вътре, защо по дяволите тя пие Ескапел?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Изобщо не е трябвало да пие ескапел щом си свършил извън нея и 2та пъти, а ти си я натъпкал с 2 ...Как очаваш хормоните и да са в ред след подобен шок, който сте причинили на огранизма и?

Отидох един път само..
    Ами първия път беше анти-конти.. така да го нарека.. в смисъл тя толкоз възбудена,че правеше глупости и тъй..мисля,че избързахме с ескапела.
    Втория път скъсахме гумата,е пак свърших отвън,ама от къде да знае човек...
    Идеята за гинеколог е добра,но тя не иска тяхните да разбират. Ама,че ще ме приключи не и пука май.

То ясно,че е предозирано....интересува ме дали да се беся,така да се каже.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lfen2 Виж мнението
    То ясно,че е предозирано....интересува ме дали да се беся,така да се каже.
    Тоз пък да се беси ... По-добре се научи как да слагаш правилно презерватива, че да не се къса ( демек да няма въздух в него ). И приятелката ти да не пие ескапели за щяло и не щяло.

То,ако само от въздух се късаше..
    А по-добре било значи..Главният въпрос е,дали след тия 2 ескапела е станал фал,освен с нейните хормони.

Цитирай Първоначално написано от PlayeRR Виж мнението
    Абе пич не знам...ама така й са се разбъркали хормоните от тея хапчета...та всичко може да се очаква. Да се косултира с лекар, а и на упътването трябва да пише както се прави при предозиране. Пък и доста тъпо сте постъпили-след 1-вото хапче...72 часа тя няма как да забременее дори и 5 пъти да свършиш в нея - или поне аз така разбирам идеята на самия Ескапел.
    Тва са глупости,брат.На листовката пише,че не предпазва,ако се пие преди секс.

Град
    у нас...
    Отидох един път само..
    Ами първия път беше анти-конти.. така да го нарека.. в смисъл тя толкоз възбудена,че правеше глупости и тъй..мисля,че избързахме с ескапела.
    Втория път скъсахме гумата,е пак свърших отвън,ама от къде да знае човек...
    Идеята за гинеколог е добра,но тя не иска тяхните да разбират. Ама,че ще ме приключи не и пука май.
    От къде да знае човек ли? Като посещава часовете по Биология в училище.
    Има за какво да се притеснявате, тези кръвотечения на 2 седмици не са нормални.
    И тя какво се притеснява за техните да не разберат - посещенията при гинеколог са задължителни на 6 месеца за момичета, които водят полов живот. И няма нищо срамно да отиде, дори само за единият преглед.

Ако бях аз да съм отишъл..ама тя се страхува от доктори явно.

Добре де,мамка му...след като теста е показал отрицателен, има ли за кво да се притесняваме?

Град
    у нас...
    Дали е бременна или не ви е най-малкият проблем.
    Тя е взела двойна доза хормони. На листовката пишеше мисля, че до 6 месеца да не се взима друго хапче, тя го е взела в рамките на 24 часа. А хормоните в големи дози не правят нищо хубаво.
    И за стотен път повтарям, да, има за какво да се притеснява. Нека отиде на гинеколог, да и пусне и едни кръвни.

Далеч не си запозната с обстоятелствата,за да твърдиш,че е малък проблем.

Каквото зависи от мен ще го направя,това дали тя ще отиде си зависи от нея.

Град
    у нас...
    Малък проблем от към физическото и' здраве. Това, че сте малки, правите секс и не може да си понесете последиците си е ваша работа и ваш си проблем.
    Обикновено хората правят секс за удоволствие и с цел забременяване и едно бебе е хубава новина.
    Само не ми отговори на въпроса, защо е взела Ескапел, след като не си свършвал в нея?

Супер фен Аватара на shmatarok
    ОООМГ! Ама сте такива идиоти! Да си завързвате гащите бързо и никакъв секс повече!
    Не е бременна, ама да не очаква нормален цикъл следващите няколко месеца. И да бяга при лекар, че кой знае кви сте ги забъркали! А ти, вместо да се чудиш дали ще ставаш татко или не, най-добре си дръж оная работа в гащите, докато не се образовате достатъчно, че да знаете, че ескапел не е бонбони тик-так и предозирането му е опасно!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вече накъдето и да се обърна всички или предозират, или сами се лекуват с някакви измислени хапчета. Започвам да си мисля, че не е толкова лоша идея да се сложи реален бан на 90% от лекарствата да са с предписание. Това ще прецака нормалните хора, които имат идея как се чете и могат да си прочетат листовката, но пък може би ще предотврати доста такива психарии.

Не знам какъв е ефекта от 2 хапчета ескапел един след друг. Знам, че след 1 единствено, на моя приятелка спря да и идва за нам си колко месеца и се оплакваше от куп други неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на nymphadora
    Този Ескапел бих го изпила само внай-най краен случай,пък какво остава за 2 хапчета..
    Авторе,приятелката ти изчислява ли си овулацията?И знаете ли двамата,че ако няма овулация+сперма,няма бебе?

Стига сте ме хулили,моля.Просто поисках мнение и отг. на въпросите,а получих баси хуленето от някои съфорумници.Не можете ли по-спокойно да я карате ? Знам,че е опасно хапчето,още някой да го напише? Просто тъй се случи..Идиоти,не идиоти всеки греши...да съм си държал оная работа в гащите и никакъв секс..ам да ти кажа,понякога колкото и да внимаваш,ако партньорът/ката ти не се интересува от последствията ти как можеш да предпазиш,колкото и да внимаваш.Аз му викам ненаситна работа,но колкото и да ви обяснявам кое,как е все ще съм черната овца заради двата хапа.
    Иии да,колкото и да ме помислите за хейтър,в тоя форум винаги някои персони прекаляват.Ейй,кво ви пречи просто да дадете мнение без да давате наставления и да отправяте забрани като мои или нечий родители ?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Този Ескапел бих го изпила само внай-най краен случай,пък какво остава за 2 хапчета..
    Авторе,приятелката ти изчислява ли си овулацията?И знаете ли двамата,че ако няма овулация+сперма,няма бебе?

Може би ще прозвучи смешно,но тя ето как ми казва: "Оффф милооо,това са женски работи,кво те бърка",а аз се интересувам,но уви не получавам съответното инфо.

Супер фен Аватара на cweeet
    при всеки последиците от ескапел са различни,при някои ги има при други-не.
    При мен лично нямаше абсолютно нищо като ефект,и цикъла си ми дойде навреме и всичко си беше както трябва.
    За 2 хапчета за толкова кратък период.. не знам.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Малък проблем от към физическото и' здраве. Това, че сте малки, правите секс и не може да си понесете последиците си е ваша работа и ваш си проблем.
    Обикновено хората правят секс за удоволствие и с цел забременяване и едно бебе е хубава новина.
    Само не ми отговори на въпроса, защо е взела Ескапел, след като не си свършвал в нея?
    Ами виж какво...проблеми до сега не съм имал относно секса.На всеки се случва да сгафи. Постъпих малко като дете,което се е изплашило от мечка.При скъсан презерватив на върха на удоволствието ми кажи,дали пък няма да се притесняваш като свърваш ?
    Хубава новина е,разбира се,но за тези,които го искат.Знам,че не се забременява и толкоз лесно,амаа в такива моменти тъй става,когато момичето се стресира и не знаеш на къде да поемеш.Та толкова....не си хич съпричастна,както и да е

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    при всеки последиците от ескапел са различни,при някои ги има при други-не.
    При мен лично нямаше абсолютно нищо като ефект,и цикъла си ми дойде навреме и всичко си беше както трябва.
    За 2 хапчета за толкова кратък период.. не знам.
    Тя и преди това е пила ескапел и каза,че е нямало проблеми,всичко било точно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Тя е малоумна и въобще не знае какво си причинява с тия хапчета. Трябва да посети гинеколог, за да й се обясни малко как стават бебетата и как да се пазите. Ти и ти уж много знаеш, ама толкова ти е и на теб сексуалната култура.
    Като цяло, по-добре не правете повече опити да се размножавате.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Стига сте ме хулили,моля.Просто поисках мнение и отг. на въпросите,а получих баси хуленето от някои съфорумници.Не можете ли по-спокойно да я карате ? Знам,че е опасно хапчето,още някой да го напише? Просто тъй се случи..
    Иии да,колкото и да ме помислите за хейтър,в тоя форум винаги някои персони прекаляват.Ейй,кво ви пречи просто да дадете мнение без да давате наставления и да отправяте забрани като мои или нечий родители ?
    Така, сега и аз ще се включа към хулещата те група.
    Защото наистина си изключително глупав.
    Интересуваш се ти, обаче не ТИ си изпил хапчетата.
    Притеснен можеш да си колкото си щеш, не си излял един милион хормони в своето тяло.
    И да, трябва да се забрани секса за малоумници като теб.
    Точно за обиждане си, защото тва не е едно просто удоволствие.
    На мъжете ви е лесно - свършил, не свършил - бягай да пиеш Ескапел, шот съм велик и не ми се става татко.
    И тя е проста, и двамата сте просто .. без думи.
    Ся, ще си търпите последствията.
    Да не мислиш, че тия листовки са писани ей така, шот не са си имали друга работа фармацевти, лекари и т.н.?

Да ти отговоря на въпроса - кажи на умната си приятелка да си наляга парцалките и да отива на гинеколог. Един Господ знае какво й се случва в организма, дори и тя да не го усеща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си