- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 хапчета ескапел...
Прекаляваш доста.Това,което ти ми го написа,са го написали другите преди теб.Със или без твоите обиди ми е все тая
Относно гиниколога ще иде,а ти можеш да сърбаш попара,ако ме разбираш.Малоумен е автора на коментар номер 25,тъй като вместо да каже нещо смислено хули и обижда.И да ти разясня нещо - ние ще се оправим,ама твоята простотия ще си остане.Ето затова сме България.Айде по живо и по здраво.Добре,че има такива като теб, да се явяват великите мислители.
Ъм, много извинявай, но едва ли точно заради Wednesday България е на положението си. Нищо де, вие си се друсайте. Пускаш тема с очевидна идиотщина и се учудваш, че те обиждат. Милата ни държава е измислила лекари, на които човек може да се обажда преди да се натрови. Аз лично съм чувала за случаи на предозиране с хормони, което е довело до бездетност. Не е смешно, ама никак. Да не говорим, че в листовката си пише да не се пие второ хапче до 6 месеца. Човек трябва да чете листовките и на най-смотаните билкови сиропи, какво остава за хапче за аборт (един вид).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Честито за безотговорността Ви!
Предозирала се е с хормони , 1то хапче е било повече от достатъчно ,а и не е сигурно ,че и то е трябвало да бъде пито.В овулация ли е била?
Очаквайте в следващите месеци да и се разбърка яко цикъла , хубаво е да се прегледа пти гинеколог и да и пусне еди изследвания , защото това ,което е станало хич не е шега.
А съвет: научи се как се слага презерватив.
Успех.
maDamn
Как искаш да не ви обиждаме, като сте постъпили ужасно тъпо?!
И приеми всички негативни коментари като градивна критика и малко се поинтересувайТЕ и двамата от темата!
Много ясно, че ще те хулят, то ако стане още един "ГАФ", пак ли ще вземете Ескапел?!?!?!
Айде ти си момчето, не прецакваш своя организъм с тея хормони, ама тая толкова ли не се интересува за себе си?! Обзалагам се, че дори не знае кога й е овулацията...
И все пак, не е бременна, но това не е най-големия проблем, който може да си докара!
Най-накрая някой,който да не ми тегли ножа.Просто исках един такъв отговор.Да,знам,простотия е. За овулацията няма как аз да ти кажа,понеже ми е казала,че не е моя работа. И така.Благодаря.
Неслучайно Ескапел се пие, когато е станал гаф, аз гаф в случая не виждам, поне не и такъв, от който може да забременее.. Както и да е, много вече са ти го казали, нямам какво да добавя.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
приятелката му изпила 2 ескапела той се чуди дали е станал гаф.. иди се гръмни
Значи до сега не съм псувал никой в нета,обаче ти можеш да си ебеш майката.
Е имаЯ с пръстите,я с вибратор...или пък съседа
![]()
Проста си като гъба...О.о гъба ли ? Не,не.Гъбата по-умна от тебе. Ако се видиш само кви простотии пишеш ще се псуваш сама :*
простотиите си ги знам.. ама се замисли що ти пиша простотии вместо да ти отговоря сериозно.. на глупав въпрос какъв отговор искаш ? аз не псувам - дишай![]()
Дам,защото толкоз ти акъла![]()
не,твоя е толкова.. пускаш абсурдната тема,че и се отваряш на всичкото отгоре.. вземи се замисли за сексуалната си култура ( с тебе и приятелката ти) и след като четеш 1-2 месеца си виж пак темата и виж какъв си глупак в пълния смисъл на думата... не разбра ли че ти си най-зле,че имаш нахалството и да се правиш на велик ? я млък там и почвай да четеш..
И двамата се изхвърляте. Прекратете високо интелигентния си спор!
ТИ,момче, се научи как се слага презерватив. Чети листовките на високохормоналните таблетки, с които тъпчеш приятелката си или тя се тъпче.Не са бонбони ,1 е било предостатъчно, а то се пие в краен случай...не от ей така. Образовайте се в сексуална насока.
Последно редактирано от granger : 01-22-2013 на 16:23
maDamn
Тоя ескапел трябва да забранят да го продават на деца ....
Да,презерватив се къса,защото е неправилно сложен ,или защото момичето е сухо. Не ми се обяснявай на мен,пределно ясно ми е и никога не сме късали презерватив ,когато съм правила секс.
Вместо да продължаваш да ни убеждаваш в някакви глупости се замисли как по-бързо да идете до гинеколога,щото цикъла на приятелката ти жестоко ще пострада.
успех.
maDamn
ПП: Да, по-добре да станем като Африка,отколкото да се тровят момичетата, щото някой не знае елементарни неща , под някой визирам и двама ви.
maDamn
Офффф,никой не убеждавам в каквото и да е.Относно гинеколога не бери грижа,утре е на преглед.И нека да ти кажа нещо,че за пръв път късам шибания презерватив и вземам такива мерки...а и то беше спонтанно,недейте много да ми лафите,щото не сте безгрешни.Във форумите всички се правят на голямата работа,а всъщност 50% от далите си мнението са фейлъри/ки.Айде няма нужда да ми натяквате,знам че е неправилно това,което сме направили?
Доста се отклонихте от темата,аз просто имах 2 въпроса.Достатъчно![]()