.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Така, сега и аз ще се включа към хулещата те група.
    Защото наистина си изключително глупав.
    Интересуваш се ти, обаче не ТИ си изпил хапчетата.
    Притеснен можеш да си колкото си щеш, не си излял един милион хормони в своето тяло.
    И да, трябва да се забрани секса за малоумници като теб.
    Точно за обиждане си, защото тва не е едно просто удоволствие.
    На мъжете ви е лесно - свършил, не свършил - бягай да пиеш Ескапел, шот съм велик и не ми се става татко.
    И тя е проста, и двамата сте просто .. без думи.
    Ся, ще си търпите последствията.
    Да не мислиш, че тия листовки са писани ей така, шот не са си имали друга работа фармацевти, лекари и т.н.?

Да ти отговоря на въпроса - кажи на умната си приятелка да си наляга парцалките и да отива на гинеколог. Един Господ знае какво й се случва в организма, дори и тя да не го усеща.
    Прекаляваш доста.Това,което ти ми го написа,са го написали другите преди теб.Със или без твоите обиди ми е все тая
    Относно гиниколога ще иде,а ти можеш да сърбаш попара,ако ме разбираш.Малоумен е автора на коментар номер 25,тъй като вместо да каже нещо смислено хули и обижда.И да ти разясня нещо - ние ще се оправим,ама твоята простотия ще си остане.Ето затова сме България.Айде по живо и по здраво.Добре,че има такива като теб, да се явяват великите мислители.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от lfen2 Виж мнението
    Прекаляваш доста.Това,което ти ми го написа,са го написали другите преди теб.Със или без твоите обиди ми е все тая
    Относно гиниколога ще иде,а ти можеш да сърбаш попара,ако ме разбираш.Малоумен е автора на коментар номер 25,тъй като вместо да каже нещо смислено хули и обижда.И да ти разясня нещо - ние ще се оправим,ама твоята простотия ще си остане.Ето затова сме България.Айде по живо и по здраво.Добре,че има такива като теб, да се явяват великите мислители.
    Дрън дрън.
    За разлика от теб, аз не карам приятелката си да пие по 2 ескапела, защото не знам какви ги върша.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм, много извинявай, но едва ли точно заради Wednesday България е на положението си. Нищо де, вие си се друсайте. Пускаш тема с очевидна идиотщина и се учудваш, че те обиждат. Милата ни държава е измислила лекари, на които човек може да се обажда преди да се натрови. Аз лично съм чувала за случаи на предозиране с хормони, което е довело до бездетност. Не е смешно, ама никак. Да не говорим, че в листовката си пише да не се пие второ хапче до 6 месеца. Човек трябва да чете листовките и на най-смотаните билкови сиропи, какво остава за хапче за аборт (един вид).
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честито за безотговорността Ви!
    Предозирала се е с хормони , 1то хапче е било повече от достатъчно ,а и не е сигурно ,че и то е трябвало да бъде пито.В овулация ли е била?
    Очаквайте в следващите месеци да и се разбърка яко цикъла , хубаво е да се прегледа пти гинеколог и да и пусне еди изследвания , защото това ,което е станало хич не е шега.
    А съвет: научи се как се слага презерватив.
    Успех.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Как искаш да не ви обиждаме, като сте постъпили ужасно тъпо?!
    И приеми всички негативни коментари като градивна критика и малко се поинтересувайТЕ и двамата от темата!
    Много ясно, че ще те хулят, то ако стане още един "ГАФ", пак ли ще вземете Ескапел?!?!?!

Айде ти си момчето, не прецакваш своя организъм с тея хормони, ама тая толкова ли не се интересува за себе си?! Обзалагам се, че дори не знае кога й е овулацията...
    И все пак, не е бременна, но това не е най-големия проблем, който може да си докара!

Най-накрая някой,който да не ми тегли ножа. Просто исках един такъв отговор.Да,знам,простотия е. За овулацията няма как аз да ти кажа,понеже ми е казала,че не е моя работа. И така.Благодаря.

Неслучайно Ескапел се пие, когато е станал гаф, аз гаф в случая не виждам, поне не и такъв, от който може да забременее.. Както и да е, много вече са ти го казали, нямам какво да добавя.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Banned Мега фен
    приятелката му изпила 2 ескапела той се чуди дали е станал гаф.. иди се гръмни

Значи до сега не съм псувал никой в нета,обаче ти можеш да си ебеш майката.

Banned Мега фен
    Значи до сега не съм псувал никой в нета,обаче ти можеш да си ебеш майката.
    ти вземи се образовай малко,а за майките не бери грижа ... и момиче съм - нямам с какво

Е има Я с пръстите,я с вибратор...или пък съседа

Banned Мега фен
    Е има Я с пръстите,я с вибратор...или пък съседа
    да бе.. и после да ти правя конкуренция на темата ти с моя тема'' минах майката на един простак във форума с вибратор,пи 2 пъти ескапел, може ли да е станал гаф ''

Проста си като гъба...О.о гъба ли ? Не,не.Гъбата по-умна от тебе. Ако се видиш само кви простотии пишеш ще се псуваш сама :*

Banned Мега фен
    простотиите си ги знам.. ама се замисли що ти пиша простотии вместо да ти отговоря сериозно.. на глупав въпрос какъв отговор искаш ? аз не псувам - дишай

Дам,защото толкоз ти акъла

Banned Мега фен
    не,твоя е толкова.. пускаш абсурдната тема,че и се отваряш на всичкото отгоре.. вземи се замисли за сексуалната си култура ( с тебе и приятелката ти) и след като четеш 1-2 месеца си виж пак темата и виж какъв си глупак в пълния смисъл на думата... не разбра ли че ти си най-зле,че имаш нахалството и да се правиш на велик ? я млък там и почвай да четеш..

anonymous708973
    Guest
    Идиоти,не идиоти всеки греши...
    Да, аз не закусвам и това е грешка.
    Не уча винаги - това също е грешка.

Ама да изпия ДВЕ бомби хормони - това е идиотия!

Град
    Beyond reality
    И двамата се изхвърляте. Прекратете високо интелигентния си спор!
    ТИ,момче, се научи как се слага презерватив. Чети листовките на високохормоналните таблетки, с които тъпчеш приятелката си или тя се тъпче.Не са бонбони ,1 е било предостатъчно, а то се пие в краен случай...не от ей така. Образовайте се в сексуална насока.
    Последно редактирано от granger : 01-22-2013 на 16:23
    maDamn

Мега фен Аватара на draid
    Тоя ескапел трябва да забранят да го продават на деца ....

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, аз не закусвам и това е грешка.
    Не уча винаги - това също е грешка.

Ама да изпия ДВЕ бомби хормони - това е идиотия!
    Добре,че има и комплексарчета,които да копират казаното от другите.Е,още някой да повтори,че е грешка,идиотия или нещо подобно ?

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    И двамата се изхвърляте. Прекратете високо интелигентния си спор!
    ТИ,момче, се научи как се слага презерватив. Чети листовките на високохормоналните таблетки, с които тъпчеш приятелката си или тя се тъпче.Не са бонбони 1 е било предостатъчно, а то се пие в краен случай...не от ей така. Образовайте се в сексуална насока.
    Нима си мислиш,че презерватива няма да се скъса,дори да ти го правят директно на пениса ?Айде стига,моля ви се...

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тоя ескапел трябва да забранят да го продават на деца ....
    Дам,по твоето твърдение ще станем като Африка

Град
    Beyond reality
    Да,презерватив се къса,защото е неправилно сложен ,или защото момичето е сухо. Не ми се обяснявай на мен,пределно ясно ми е и никога не сме късали презерватив ,когато съм правила секс.
    Вместо да продължаваш да ни убеждаваш в някакви глупости се замисли как по-бързо да идете до гинеколога,щото цикъла на приятелката ти жестоко ще пострада.
    успех.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    ПП: Да, по-добре да станем като Африка,отколкото да се тровят момичетата, щото някой не знае елементарни неща , под някой визирам и двама ви.
    maDamn

Офффф,никой не убеждавам в каквото и да е.Относно гинеколога не бери грижа,утре е на преглед.И нека да ти кажа нещо,че за пръв път късам шибания презерватив и вземам такива мерки...а и то беше спонтанно,недейте много да ми лафите,щото не сте безгрешни.Във форумите всички се правят на голямата работа,а всъщност 50% от далите си мнението са фейлъри/ки.Айде няма нужда да ми натяквате,знам че е неправилно това,което сме направили?
    Доста се отклонихте от темата,аз просто имах 2 въпроса.Достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си