Здравейте.С приятелят ми имахме сериозен спор,придружен със също толкова сериозен скандал,относно въпросът,който ще споделя с вас малко по долу.В крайна сметка стигнахме до консенсусното решение да пуснем тема в този форум и да видим как другите хора биха реагирали в ситуацията,в която се бяхме озовали ние двамата.Случката е следната:
Ще започна от начало с това,че ние сме на по 21 години и сме заедно като двойка от 3 години.Решихме миналата вечер да я разнообразим и да си пуснем да гледаме някой интересен филм.Речено-Сторено.Филмът свърши и приятелят ми се прибра като си легна да спи в 3 часа през нощта,тогава легнах и аз.За мое нещастие малко по-късно,в късните часове, ме заболя много крака(оказа се опъната връзка) и не можех да заспя......на сутринта обмислях как да стигна накуцвайки до поликлиниката,която е горе-долу на края на града и след всички премислени и отхвърлени варианти единствено остана вариантът да звънна на приятелят ми,за да дойде с мен и да ме закара.Изчаках до 10:30 сутринта и му се обадих(повече не можех да рискувам да чакам,защото лекарката ми работи до 12:30,а все пак изследвания и т.н не стават бързо.Когато му се обадих и го попитах дали ще ме закара до поликлиниката получих следният отговор:В колко часа си легнах,и как може да ме събудиш в 10:30.След този отговор аз просто затворих телефона и се мъчех да проумея при положение,че не е на работа този ден нито е бил на работа миналия ден,нито е адски уморен,не е каквото да не е спал 8 часа... ,как може да ми отговори с това.Наистина се почуствах много гадно,стана ми много мъчно и криво,защото човекът на който трябва най-много да разчитам и да ми помага....ми отказа да ме закара не до къде да е а до болницата и то защо-защото му се спяло...Той се оправда с това,че е можело просто да си хвана такси....опитах се да му убесня,че не съм искала точно това,но той не разбра.Въпросът е следният:Редно ли е,нормално ли е аз да се чувствам убидена,за това,че при нужда той едва ли не ми се накара как може да го занимавам с такива неща толкова рано сутринта,или е поредната превземка от моя страна и е трябвало просто си хвана такси и да не го будя.Благодаря предварително на коректното мнение от ваша страна