Започвам да уча(
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
oki
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мхм
При мен проблемът е докато започна
Управление на човешките ресурси
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И аз трябваа ; (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз, и аз.
Пуст мързееееееел..![]()
Лингвист.основи
Ловсик,какво учишш? Защо имам някакви спомени,че беше нещо с история![]()
И аз трябва да уча, но ме мързи адски много. ;//![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Оххххххххххххххх и аз трябва! Вчера учих през деня, вечерта излязох, прибрах се в 4 сутринта.. днеска съм щета... социологията мен ме чака... а четвъртък е близо. ;(
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оффф,сядам да уча обаче тея задачи просто не ги разбирам :Х
Бахти шибаното,направооооооооо тка се ядосвамм...
Аз имам да чета Чичовци, да отговарям на шибани въпроси към него, да пиша есе по английски за Армстронг, да пиша план по История, да правя резюме на шибани текстове по БЕЛ и да уча по Химия.
Яко, нали? ;d
Засега съм готова само с 2 от нещата. Нощта е пред мен. АМИН!
ПП: И да реша един тест от олимпиада по Биология + да науча един урок на изуст, че ще ме изпитва оная. -.-
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
внимавай да не се задавиш ,много ми е черна устата![]()
Аз освен сесията + простотиите преди нея...до 28ми февруари нямам нито 1 почивен ден, добре ли е?
А учениците да не мрънкЯт...да им не е'ба майката и на тех. :Д