- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гръцко парти
о, не не не
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
O, да да даааааааааааа.....ДАААААА
oф, стига ми сра точно тази тема с тия лайна веееееее
гърците са едни нищожества които знаят само да мързелуват и се мислят за много велики
и накрая си патят всички заради тях
ама нищо глупавите хора ги обичат въпреки че гърците ги мислят за хлебарки каквито и са
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Mи то и българите са мързеливи, мислят се за велики и разбиращи от всичко.
Единствената разлика е , че когато на гърците им вдигнат бензина със стотинки или им намалят символично заплати и пенсии, те стават, протестират и не стъпват по работните си места до като не стане тяхната.
А ние си лежим на кълката и търпим робски.
Накрая затъваме и ходим да сменяме гръцки подлоги и да бършем гръцки задници за някой лев, че да има с кво да оцеляват родата в БГ.
Кой е по-добре, а?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не знам от къде взимат пари, но туризма им е адски развит. От един камък правят история и атракция.Ние и това не можем да направим.
Кво ти пречат на теб? Какво пречат на България?Нека си живуркат както си искат. Мен ми харесва държавата им, кухнята им, музиката им, островите им..
Ние сме следващите дето ще повлечем крак след тях с дългове и фалити, само че ние няма да се оправим за разлика от тях.Само стой и гледай..
А ние що не взимаме от ЕС пари, както вземат те?
Що не си развием туризма, като техния?Що не идват гастербайтери тук?
Aз да ти кажа, щото ти не можеш да ми кажеш, нали?
Колко по-малки и млади в сравнение с България държави има, които са далеч по-уредени и с по-добър стандарт на живот от нас..На тях гърците що не им пречат, а само на нас?
Дания, Португалия..та дори една Малта.. На тях гърците не им пречат.Ама видиш ли, на нас всички са ни виновни.Ей за това не мога да го търпя тоя български манталитет вече.
ще ти кажа
щото са по-големи лъжци и от нас и не казах че те са ни виновни но те взимат от целия ес защото лъжат като насрани
и заради тях еврото едвам не рухна
исках да кажа че те ни мислят за нищожества и едва ли не някви аборигени
но исках ти да ми кажеш за да знам дали имаш някаква мисъл или ми говориш врели некипели
май е второто
толкова си затъпяла че не виждам смисъл да споря с теб слушай си музиката и извинявай ако съм те обидил
Ми то целия свят (е може би без страните от 3-я свят) ни смятат за нищожества.
Който както си го направи - такова ни е самочувствието, такива са ни възможностите, за такива и ни смятат.
Еми не съм и аз. Радвам се, че и ти не си.
Ще е хубаво повече хора да не са..Но уви![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NygkY...e_gdata_player straaaaaaaaaaaaaaaashna
.. sometimes we need a little magic!