Нормално. И от други хора съм го чувала това, че бял българин/ка, като отиде някъде из Европа и се чудят що е бял или рус.
Също така някъде ни смятат за турци или някакви мюсюлмани..Да не говорим за последната изцепка с Ахмед Доган, която стана хит в интернет и в чужбина се скъсват да я отразяват и иронизират..Сега чужденците ще си мислят, че се казваме Ахмед, Октай и т.н..на клипа дори се чува турска реч и псувни.
Както и да е.
Няма лошо да си патриот, да обичаш страната си ..но не може да си затваряш очите за реалността. Имаме си едни планини, море на що годе добро ниво, шопска салата, археологически обекти и стара истори.Туй то..Музиката ни - крадена, кухнята ни - турска и гръцка, дрехите ни - турски..айде да не продължавам.Никога не отстояваме позиция, лижем чужди задници и винаги сме подлоги - от най-обикновения гражданин до някой политик. За това и не ни уважават, няма и да ни уважават.
Глей к'ва тема имало и да не знам...
Ами на мен най ми харесват Вегас, с тях ставам и с тях си лягам и телефона ми звъни така
Всичките им песнички са яки, чакам да пуснат някъде концерт наблизо, за да ида, ама ще е лятото сигурно http://www.youtube.com/watch?v=z7e3_OzysYE