привет на всички! рядко пиша в този раздел на сайта, но ситуацията,макар да ви звучи клиширана, ми се струва леко сложна. от ок. месец си бях набелязала едно момче от моята гимназия, 2 г.по-голям. обаче от просто "симпатичен ми е " минах на " умирам си да се запозная с него!" . преди 2 седмици случайно попаднах на фейсбука му и ,разбира се, му изпратих покана за приятелство. изглежда, защото не ме познава, все още не я е приел.. но само като го видя по коридорите и желанието ми да го опозная и той мен, се увеличава. ако ви се занимава, един съвет как да се запознаем? обмислях варианта да започна като му изпратя ЛС, но въпросът е какво да му пиша, за да не изглежда нагласено или странно... благодаря, предварително!
ПС: извинете за изреченията, започващи с малка буква, но не пиша от компютър
някакви други версии? тази можех да я предположа, но въпросът ми не беше дали ще се получи или не, а по какъв начин да се запознаем, какво да му пиша... дали ще се заинтересува вече не зависи от мен, но нищо не губя, ако опитам по някакъв начин
Като за начало, не му пиши, а се запознайте лично.
Лично аз, ако не приема поканата за приятелство на някого, ама той ми пише въпреки това, бих го сметнала за много нахален и няма да го отразя
Пък, ако толкова държиш да му пишеш, що не започнеш със "Зрдасти!"
Не залагай на стария, клиширан "общи приятели" начин! Ако си достатъчно смела, просто отиди при него и ми кажи "Здрасти, аз съм ......". Ако е заинтересован, ще се усмихне и ще продължите разговора, ако ли не-просто не го интересуваш!