- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Преименуване на песни
Имам един проблем - не mp3 плеъра песните ми излизат с гадни имена (чертички, тирета двоен спейс, скоби ....) и дори и да ги преименувам на компютъра когато ги кача пак са така. Има ли някакъв начин да ги оправя?
П.С. Как мога да направя снимките видими като ги качвам на мп4 - дава ми, че форматът не се поддържа?
Последно редактирано от tjgirl : 01-22-2013 на 14:00
За песните да,но трябва да си вземеш програма,която да ги редактира изрично-просто сменяне на името на файла няма да стане-нямам много време да ти гугълна такива програми,но има.Относно снимките-погледни поддържаните формати и си конвертирай снимките в тях,mp4 няма да помогне.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Ако някой не ме изпревари,по-късно тази вечер ще ти потърся.
ЕДИТ: имах 5 минути свободни - това ти е програмата за редакция на песни,проста е за работа http://zamunda.net/details.php?id=221388&hit=1 току що я тествах,по-късно ще постна и за снимките
Последно редактирано от ninjaiscrazy : 01-22-2013 на 16:47
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
iTunes например може да пипа заглавието вътре във файла.
Ох,мале не iTunesНищо лично,но опита ми с тази програма е доста горчив
Мразя я искрено.
http://www.fixpicture.org/ това ти е за снимките-онлайн ти ги конвертира.Най-често срещани с jpeg/jpg така че пробвай с тях,png е друг често използван вариант.
Снимка в mp4 незнам дали е възможно, защото доколкото си спомням mp4 беше видео формат, а доколкото това с изкривените имена, може и плейъра ти да е луднал и да са му разбишкани настройките (което според мен е по-вероятно).