.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен

Странна "връзка"

Заедно сме от месец. Аз съм първата му приятелка.
    Първата седмица беше страхотна - показвах му нови неща, той им се радваше и се стараеше да изглежда опитен, забавлявахме се.
    Втората седмица се държеше с мен сякаш съм "ходещ задник". Единственото, което правеше бе да ми говори колко добро оформен бил. Ако опитам да сменя темата ме целуваше сякаш говоря най-безсмислените неща на света, а за мен вяха важни.
    На третата седмица започна да се отдръпва. За рождения му ден обиколих целия град да намеря торта и свещички, точно такива каквито си ги представях, а той отвърна с "не ми се яде". Благодари ми за гривната (която също избирах доста време), а на другия ден, когато най-добрия ми приятел поиска от него да му я покаже, той отвърна със "сигурно е паднала някъде,вчера бях изморен".
    Четвъртата седмица.. обаждаше се сякаш на сила, намекна ми, че съм грозна и изкара мен виновна, че се сърдя за глупости. Сеща се от дъжд на вятър, че има приятелка, сякаш вече съм му в кърпа вързана. А целувките.. имам чувството, че си ги прося.

Според вас има ли смисъл да се боря за тази т.нар. "връзка'? Защо е така на фази? Не трябва ли тези неща да му идват от вътре или всичко е до опита? Имам чувството, че възпитавам бебе, а не искам да играя ролята на майката..
    Благодаря за вниманието
    Последно редактирано от wasch0 : 01-22-2013 на 15:41

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, оставяй го!
    Това, че му е първата връзка не е никакво оправдание. Просто явно е кретен. И да, ако иска да е с теб наистина, ще му идва отвътре да ти се обажда, да е до теб и да те цени.

Супер фен
    Оп, няма вече смисъл от мнения, благодаря

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wasch0 Виж мнението
    Първата седмица беше страхотна - показвах му нови неща, той им се радваше и се стараеше да изглежда опитен, забавлявахме се.
    Втората седмица се държеше с мен сякаш съм "ходещ задник". Единственото, което правеше бе да ми говори колко добро оформен бил. Ако опитам да сменя темата ме целуваше сякаш говоря най-безсмислените неща на света, а за мен вяха важни.
    На третата седмица започна да се отдръпва. За рождения му ден обиколих целия град да намеря торта и свещички, точно такива каквито си ги представях, а той отвърна с "не ми се яде". Благодари ми за гривната (която също избирах доста време), а на другия ден, когато най-добрия ми приятел поиска от него да му я покаже, той отвърна със "сигурно е паднала някъде,вчера бях изморен".
    Четвъртата седмица.. обаждаше се сякаш на сила, намекна ми, че съм грозна и изкара мен виновна, че се сърдя за глупости. Сеща се от дъжд на вятър, че има приятелка, сякаш вече съм му в кърпа вързана. А целувките.. имам чувството, че си ги прося.

Според вас има ли смисъл да се боря за тази т.нар. "връзка'? Защо е така на фази? Не трябва ли тези неща да му идват от вътре или всичко е до опита? Имам чувството, че възпитавам бебе, а не искам да играя ролята на майката..
    Благодаря за вниманието
    Махай го тоя.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    самовлюбен задник
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Заеби го :Д

Супер фен
    Послушах съветите ви и както винаги аз излязох виновна, но честно казано не ми пука Благодаря!

Поздравления, че си се отървала! : )
    Не е от опита, а от човека.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Добре, че си го разкарала, тоя е пълен кретен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По принцип смятам, че в началото винаги има един такъв период, който трябва да преодолеете.
    Още повече, че е неопитен и свикнал на свобода - може би и това е изиграло лоша шега. В крайна сметка ти взимаш решението - дали има смисъл или не, за теб и според теб самата.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Първата седмица това, втората онова... Представи си седмата, осмата и се запитай искаш ли изобщо да минаваш през това?...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Той на колко е ?
    без ПОДПИС ... xD

Супер фен
    17, но вече няма значение

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността

Благодаря за вниманието
    Да ти кажа чесно, малко ми стана жал за теб. Ако някой прави такива неща за мен, бих се чувствал много оценен.
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    17, но вече няма значение
    ... омг напр съм потресена...
    без ПОДПИС ... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове