- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иде ми да я метна от 11-тия етаж...
Историята ми е следната...
Дълго време бях сам , писах тук и получих много добри съвети (ето защо пиша отново)! Та по темата .. преди няколко месеца се запознах с едно момиче , от различни градове сме , но училищата ни са едно до друго .Писахме си , споделяхме си .. въобще много си допаднахме , докато тя не реши да ме запознае с нейна приятелка ... прати ми нейна снимка каза , че са приятелки от дълго време и ме попита дали искам да ни запознае.. (как ми се иска да бях отказал) ! Е да , ама не - Приех аз , запознахме се и тази нейна приятелка се оказа МЕГА НАХАЛНАТА .. пишеше ми , звънеше ми постоянно направо не издържах , на 2рия ден без дори да ме е виждала заяви , че съм бил "НЕИН" , че "ме харесвала адски много и не знам си какво друго" След като заяви това , 1вото момиче просто започна да се държи по - много различен начин (все пак това и е най - добрата приятелка .. ) Но тъй като аз не харесвах нея а 1вото момиче и казах , че просто няма да се получи .. обаче тя просто не се отказваше , обидих я .. какви ли не глупости и наговорих , но НЕ .. тя си знаеше нейното.Излязох с двете на кафе , видяхме се и през цялото време обръщах внимание само и единствено на първото момиче (което харесвам) .. прибрах се казах на 2рата , че няма да се получи между нас и искрено се надявах да се е отказала , вечерта се прибирам , а тя отново ми написала 5 страници роман , че "не можела без мен" и други глупости.Ядосах се и просто без да се осъзная и казах , че не харесвам НЕЯ , а приятелката и .. след като видяла това , решила , че ЩОМ ТЯ НЯМА ДА Е ЩАСТЛИВА И ДРУГИТЕ НЯМА ДА СА ! Направила огромен цирк на приятелката си от сорта на " Той харесва теб , заради теб стана така , ако тръгнеш с него не знам си к'во ".. Поговорих с първото момиче и тя ми каза , че на този етап няма как да сме заедно , защото цени и приятелката си и мен и не иска да губи нито един от двамата...Лошото е , че аз не мога да се примиря с факта , че не мога да съм с момичето , което искам , заради някаква ПРОСТА ПАТКА , която не може да разбере , че тя е ПРОБЛЕМА!Та искам да ви помоля , за някакви идеи или някого ако е минавал през подобно нещо да даде съвет ?! Благодаря предварително!
Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 02-04-2013 на 22:19
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...