.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Ревност

Red face Ревност

С приятелката ми сме от 5 месеца заедно, аз много я обичам имам и доверие и всичко е наред. Обаче имам един лош навик или как да го нарека, той се изразява в това , че много я ревнувам :
    - примерно като гледа някой клип с друго момче
    -като някое момче я гледа
    - като гледа снимки на други момчета
    -като си пише с други момчета
    -като говори с други момчета
    Попринцип тя не ми дава много поводи да ревнувам, но когато стане ми е гадно.Искам да ви попитам това нормално и
    ли е, или се вманиачавам твърде много ? Това помага или вреди на връзката, искам вашите мнения и препоръки към мен, благодаря предварително.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уж и имаш доверия, а я ревнуваш?
    Казах го и в друга тема- осъзнай се,тя е живо същество , със собствени социални контакти. Нормално е да гледа, пише и говори с други индивиди. Ти като пишеш с други ? Замисли се,не е кой знае какво. Мега глупаво е.
    maDamn

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Казах го и в друга тема- осъзнай се,тя е живо същество , със собствени социални контакти. Нормално е да гледа, пише и говори с други индивиди. Ти като пишеш с други ? Замисли се,не е кой знае какво. Мега глупаво е.
    +1

Banned Фен
    Все едно слушам историята на Умри и Пантерата ама в по-хард и истински вариант.Отново мъжа се мисли нещо повече и иска да командва!

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Не го задържай в себе си.Говори си с нея.Не можеш да я ограничаваш разбира се,но ако те обича ще има някои компромиси.Аз също съм голям ревнивец и ми е пречило на предишни връзки,но в момента съм с момиче,което приема недостатъците ми.Да,нормално е да ревнуваш и не,няма да ви пречи толкова,ако се обичате наистина и не прекаляваш.
    Hermione да ме прощава,ама само един ревнивец може да разбере друг ревнивец

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    То това не е от тая ревност в нормални граници тип "Не искам да я изгубя заради друг", а е направо чувсто за собственост, примесено с ниска самооценка.
    И в никакъв случай това НЕ помага на връзката, а само може да навреди. Ревността в умерени граници може да е сладка понякога, но ти тея граници много ги задминаваш.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Нещо като мен с бившата, но ти май ревнуваш повече. И да, вреди ти, накрая скъсах с нея, щото тея глупости почнаха да водят към лъжи и т.н.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    +1
    Няма как да си контактува само с теб, и да е с теб 24/7.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Все едно слушам историята на Умри и Пантерата ама в по-хард и истински вариант.Отново мъжа се мисли нещо повече и иска да командва!

Говори с други момчета и ти я ревнуваш?!?!?! Не си нормален... остави я да си живее спокойно, ако ѝ имаш доверие, няма място за ревност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не слушай котката,те са зли

Пич, както всички знаем всяко нещо си има граници. Няма лошо човек да ревнува по малко , няма лошо дори и да го показва от време на време (понякога това може да поласкае половинката ти), но така като те слушам твоето ми прилича по- скоро на болестно състояние. Казвам го като жена, която го е изпитала на гърба си и те уверявам , че това не води до нищо добро. Контролирай се ако можеш. В противен случай както някой по- горе каза само ще я загубиш, защото ревността поражда страх от споделяне, от там се почват едни лъжи и схемата нататък ти е ясна. ревността става оправдана, само защото ти сам си я провокирал. А за глупости от сорта "ако те обича ще направи компромиси"........... Няма такова нещо. Аз се мъчих 3 години да живея с това, накрая осъзнах, че съм загубила себе си и вече не съм същия човек и си бих шута. Рано или късно това ще сполети и теб ако не се научиш да се контролираш или най- добре да изкорениш това нещо от себе си.
    Пожелавам ти успех, но пътя наистина няма да е лек.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Чувствам се ужасно. :Д
    Ревност? Сериозно?
    Аз и гаджето сме си забранили да си пишем и говорим с други. А ако сефте харесаме някоя снимка на друг-друга- Край! :Д
    Ходим от 6 месеца и ми е перф. така. !! Ревнувай я, а така.
    Само една ревнивка, същата като тебе, разбира какво ти е !!

Град
    Beyond reality
    Аз също съм ревниво същество,но тва твойто вече е мания.
    maDamn

Завържи я за радиатора!

Супер фен Аватара на shmatarok
    До нищо добро няма да доведе това. Колкото повече ревнуваш, толкова повече проблеми ще почнат да ви се появяват - тя ще почне да се крие, ще се появят лъжи, ще се карате... бляяя. Прекалената ревност и обсебване не водят до нищо хубаво, от личен опит казвам.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Прекалено се вкарваш във филми и именно това ще доведе до проблеми във връзката ви, и да я загубиш.
    Не може да твърдиш, че й имаш доверие, обаче да я ревнуваш от всеки, който я поздрави, примерно. Вземи се в ръце и почни да й имаш повечко доверие, ако не искаш да я загубиш.

Или набий двама-трима,а другите сами ще се отдръпнат Сериозно,нищо прекалено не е хубаво.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    Ако и имаше доверие както казваш,нямаше да я ревнуваш ?

12h
    Guest
    Естествено, че е нормално. Повечето момчета ревнуват. Кажи й, че лесно палиш и да не ти се сърди.
    Не й показвай, че ревнуваш и ти не й се сърди когато говори с друго момче. Сърди се на момчето!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да и имаш доверие и да се самозаблуждаваш,че и имаш доверие са две различни неща.За теб важи с пълна сила второто.Сам си прави изводите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 12h Виж мнението
    Сърди се на момчето!
    Глупост на глупостите!
    Момичето да не е животинка в клетка, та никой да не може да комуникира с нея! Момчето си има пълното право да говори с нея...
    maDamn

Глупост на глупостите!
    Момичето да не е животинка в клетка, та никой да не може да комуникира с нея! Момчето си има пълното право да говори с нея...
    Това как се чувства той,много често не зависи от него.Да се работи върху съзнанието и личността е много по-трудно,отколкото да се работи върху тялото например.
    Обикновен разговор не е нещо,което буди ревност,но не виждам нищо ненормално например да му стане неприятно от това,че тя намира някой друг за забавен и интересен,или пък за това,че е пратила някое мече или целувка по скайп на някой,че си е позволила да отвърне на закачката на друг,или че се е загледала по някое симпатично момче.Много често е глупаво,но не и ненормално.

Град
    Beyond reality
    ТИ сериозно ли? Да не би той да е единствения ,който да може да я разсмива. И глупаво и ненормално е.
    Тук става въпрос за прост разговор, а не да тръгнат да се свалят. Той да си се чувства,ако ще и като пълен загубеняк,ама да не обвинява приятелката си за това. Тва са си лично негови личности проблеми.
    maDamn

ТИ сериозно ли? Да не би той да е единствения ,който да може да я разсмива. И глупаво и ненормално е.
    Тук става въпрос за прост разговор, а не да тръгнат да се свалят. Той да си се чувства,ако ще и като пълен загубеняк,ама да не обвинява приятелката си за това. Тва са си лично негови личности проблеми.
    АЗ сериозно Всъщност нормалното се определя от това колко хора спадат към ''правилото'',a тук със сигурност авторът не е инцидентен случей.Пак повтарям глупаво-да,дребнаво-да,ненормално-не мога да се съглася.
    В една сериозна връзка проблемите на единия са проблеми и на другия.Не мога да си представя например как приятелката ми се тревожи от нещо,колкото и глупаво да е то и аз не съм направил усилие да и помогна.Компромиси трябва да има и в двете посоки разбиа се...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си