.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Ревност

Hybrid View

Аз съм болезнено ревнива. Казвам му по-често да излиза без мен с приятелите си, за да мога да вида моите (въпреки че няколко са общи).. Някои от приятелите ми са ми бивши гаджета, но не бих правила нищо сексуално с тях и все пак... ХА, познай дали се сеща да си мисли за други женки, бидейки зает да се чуди аз какво само го карам да излиза без мен (с мярка обаче все пак, предозирането води до обратен ефект) Виждаме се почти всеки ден Знам, мега-подло е, но работи! Ха, дано не ми прочете тоя пост
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    Аз съм болезнено ревнива. Казвам му по-често да излиза без мен с приятелите си, за да мога да вида моите (въпреки че няколко са общи).. Някои от приятелите ми са ми бивши гаджета, но не бих правила нищо сексуално с тях и все пак... ХА, познай дали се сеща да си мисли за други женки, бидейки зает да се чуди аз какво само го карам да излиза без мен (с мярка обаче все пак, предозирането води до обратен ефект) Виждаме се почти всеки ден Знам, мега-подло е, но работи! Ха, дано не ми прочете тоя пост
    Поведение на 13-14 годишно лапе...

Не ви разбирам такива... хич.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Поведение на 13-14 годишно лапе...

Не ви разбирам такива... хич.
    И аз не ги разбирам тези, които зорлем искат да се правят на големи И не на 14, а на 10, много те моля! А може и да е тъпо, ама наистина не го притискам, излизаме и двамата с приятели от противоположния пол и си се поддържат нещата в добър баланс.
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    И аз не ги разбирам тези, които зорлем искат да се правят на големи И не на 14, а на 10, много те моля! А може и да е тъпо, ама наистина не го притискам, излизаме и двамата с приятели от противоположния пол и си се поддържат нещата в добър баланс.
    ДА бе, да го обсебиш едва ли не... не разбирам нито момичетата, които го правят, нито момчетата, които търпят.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си