.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Ревност

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз не го събирам,изливам си го по начин,който не би му повлиял. Той не г прави с цел да ме ядоса и да ме накра да ревнувам, не ревнувам като си говори просто с някоя, а когато му някои лигли му се натискат. Не се ядосвам на него ,а на тях, защото не става въпрос за small talk , а за явно натягане.
    Ако го изревнувам нещото ,което ще се обиди,защото по никакъв начин не го е предизвикал.Затова не мога да приема отношението на автора.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Аз не го събирам,изливам си го по начин,който не би му повлиял. Той не г прави с цел да ме ядоса и да ме накра да ревнувам, не ревнувам като си говори просто с някоя, а когато му някои лигли му се натискат. Не се ядосвам на него ,а на тях, защото не става въпрос за small talk , а за явно натягане.
    Ако го изревнувам нещото ,което ще се обиди,защото по никакъв начин не го е предизвикал.Затова не мога да приема отношението на автора.
    Както казах,хората са различни.Важното е човек да е щастлив.Без значение какво се случва в една връзка,ако и двамата ги устройва let it be.Не ми харесва обаче лепенето на етикет на нещо,което се среща толкова често,че просто няма как да бъде обявено за ненормално.

Може би трябва да осъзнаеш, че такова нещо като "ти си целият ми свят" не съществува. Всеки нормален човек има нужда да общува с различни хора и ако ти се опиташ да й отнемеш личното пространство и това не я накара да те зареже, то в даден момент просто ще й писне да общува с един и същ човек, т.е. ще й омръзнеш и тогава ще те зареже.
    Истинската любов не се състои в това да си залепен 24/7 до другия човек като сиамски близнак, а в това да му даваш това, от което има нужда и да получаваш това, от което ти имаш нужда. Ако ти имаш нужда от забулена робиня, която да не се показва никъде и пред никой, а само пред теб - сменяй религията и отивай в Иран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си