Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
Да де, аз за правенето частта не харесвам. И все пак го има момента, че докато си зает да ревнуваш в малка степен (не вече съвсем и то с основание) то тогава не мислиш ти самия с кого да се изчукаш, а как да си задържиш партньора. Ползвайте по малко от това лекарство за профилактика. А и се получават страшно забавни ситуации
Иначе просто съвета ми към момеца е да почне да си пише и излиза с момичета приятелки, за да не си мисли гаджето, че е единствения човек във връзката, който си общува с другия пол. Така мацката ще има щастието да поревнува и тя малко и ще му обръща повече внимание. То е ясно, че няма да спре да си общува с други мъже - то не е и редно, но има по-малък шанс да мисли за изневери, отколкото ако знае, че той е 100% зарибен до обсебване
P.S. гадния момент, в който видиш как някой е забравил печката, но не можеш да му се накараш, защото не се предполага да пушиш в къщи...
P.P.S. Мерлин, аре да лягаме вече, бе Ужас, утре съм на бачкане от 10..
Хаххххххх. Ам, аз просто не ревнувам, някак си не мога... нямам чувство за собственост върху хората, всеки е свободен да прави каквото иска. А и често пъти.. като дадеш пълна свобода на някой ии той не знае какво да прави с нея.

Иииии съм МерИлин, държа на И-то.