.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Някой печелели пари от подобен сайт?

http://www.xoxbux.com/?r=rft11 Казват, че печелиш по 1,2$ на месец. И ако викам мой съученици да се регистрират съм щял да спечеля още по 0.60$ Това вярно ли е ? Поне виждам, че е нов до колкото знам има скам сайтове. Поне от това което прочетох в Интернет

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А защо като демонстрираш сайта даваш реферал адреса си? Тук ли реши да си търсиш реферали?

Голям фен Аватара на maistorluk
    1. Тука не е мястото да си търсиш рефералчета, доста подличко от твоя страна...
    2. Не, нищо не се печели от тея идиотщини, земи си намери истинска работа, недей се занимава с тия простотии. Говоря от личен опит. От март до октомври спечелих невероятните 4 долара!!! Да не повярва човек как забогатях...
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk Виж мнението
    1. Тука не е мястото да си търсиш рефералчета, доста подличко от твоя страна...
    2. Не, нищо не се печели от тея идиотщини, земи си намери истинска работа, недей се занимава с тия простотии. Говоря от личен опит. От март до октомври спечелих невероятните 4 долара!!! Да не повярва човек как забогатях...
    Това, че ти не си спечелил, не значи, че другите не могат Аз печеля по 2$ на 10 дена. Започнах преди 1 месец в един PTC сайт доказан в целия свят /за подсказка от 2007 е този сайт/. След още един месец смятам да правя по 2-3$ на ден. След това още инвестиции от тези спечелените и к'во? Не съм дал и 1 стотинка от джоба си и не съм губил на ден повече от 10 минути в този сайт.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Това, че ти не си спечелил, не значи, че другите не могат Аз печеля по 2$ на 10 дена. Започнах преди 1 месец в един PTC сайт доказан в целия свят /за подсказка от 2007 е този сайт/. След още един месец смятам да правя по 2-3$ на ден. След това още инвестиции от тези спечелените и к'во? Не съм дал и 1 стотинка от джоба си и не съм губил на ден повече от 10 минути в този сайт.
    Цели 2 долара - ти си забогатял бе човек!! Аз дето си печеля сравнително добре пак от интернет и не се занимавам с тъпи реклами и тем подобни... Тея 2 долара ги правя за 7-8 часа без да съм на компа изобщо. Който е навит да си се заблуждава че ще печели нещо от тея простотии. И само за протокола-от кой сайт? Необъкс или Кликсенс. За втория съм по склонен да смекча мнението си защото там поне няма реферали за наемане.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Отказа се от биткойнт простотията или схавана, че със смешната си машина нямаш шансове ?
    2$ за десет дена, а някои хора не работим за по-малко от 10 на час.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Отказа се от биткойнт простотията или схавана, че със смешната си машина нямаш шансове ?
    2$ за десет дена, а някои хора не работим за по-малко от 10 на час.
    Tвоята работа я видяхме колко добре се получава
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    Варна
    Пич днеска от моя PTC сайт спечелих 25$, даже без да сядам на компа. Бях си на училище прибирам се и гледам в историята че съм спечелил 25$ от бонус реклама. Сега инвестирах в реферали и прогнозата ми е 3$ на 5 дена. М дам трябват още инвестиции в реферали... вс епак започнах преди 1 месец и не съм дал и 1 стотинка, а работата ми е 5 минутки да си кликна 10 реклами по 10 секунди, минутка и 40 секунди...другите 3 минути си гледам статистиката на рефералите и си мисля нататъка какво да правя, че да печеля повече. Това много ли е изморително. Познавам хора, които печелят по 10$ на ден. Сметни го 300$ на месец в плюс и отделно от това и бачат....
    Последно редактирано от MaGuSs : 01-24-2013 на 20:47
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Пич днеска от моя PTC сайт спечелих 25$, даже без да сядам на компа. Бях си на училище прибирам се и гледам в историята че съм спечелил 25$ от бонус реклама. Сега инвестирах в реферали и прогнозата ми е 3$ на 5 дена. М дам трябват още инвестиции в реферали... вс епак започнах преди 1 месец и не съм дал и 1 стотинка, а работата ми е 5 минутки да си кликна 10 реклами по 10 секунди, минутка и 40 секунди...другите 3 минути си гледам статистиката на рефералите и си мисля нататъка какво да правя, че да печеля повече. Това много ли е изморително. Познавам хора, които печелят по 10$ на ден. Сметни го 300$ на месец в плюс и отделно от това и бачат....
    Не мисля да си губя времето със сметки, не аз, а ти, ще стоиш гладен. Мен не ме бърка как си губиш времето и какви мечти имаш.

Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Tвоята работа я видяхме колко добре се получава
    Работата, от която изкарвам пари няма да я видиш с висене по смотаните сайтове. Виждал си неща, които ми отнемат по-малко от час работа, но са нещо, което ще ти отнеме цял живот на теб.

Град
    Варна
    Не мисля да си губя времето със сметки, не аз, а ти, ще стоиш гладен. Мен не ме бърка как си губиш времето и какви мечти имаш.

Работата, от която изкарвам пари няма да я видиш с висене по смотаните сайтове. Виждал си неща, които ми отнемат по-малко от час работа, но са нещо, което ще ти отнеме цял живот на теб.
    Ти не мислиш, но аз мисля. За мене 5 минутки на ден са нищо. А я ми прати на ЛС, нещо което "ти" си правил, дето на мене ще ми отнеме "цял живот" ?

Безсмислени са тия неща. Който има времето да се занимава. Не мога да отделям време за нещо което ще ми донесе примерно 2-3 долара на месец.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk Виж мнението
    Безсмислени са тия неща. Който има времето да се занимава. Не мога да отделям време за нещо което ще ми донесе примерно 2-3 долара на месец.
    В началото ще ти носи 2-3 долара, но инвестирайки в реферали и представи си имаш 300 реферала и кликат по 2 реклами средно ще имаш по $3 на ден, $91 на месец, $1109 на година, а това си е само работа за 5 минутки на ден.

А ако си ultimate юзър с 4000 реферала и 2 клика средно, $80.30 на ден $2409.00 на месец $29309.50 на година.

И понеже съм си инат и съм почнал няма да се откажа...

В началото ще ти носи 2-3 долара, но инвестирайки в реферали и представи си имаш 300 реферала и кликат по 2 реклами средно ще имаш по $3 на ден, $91 на месец, $1109 на година, а това си е само работа за 5 минутки на ден.

А ако си ultimate юзър с 4000 реферала и 2 клика средно, $80.30 на ден $2409.00 на месец $29309.50 на година.

Няма ли да ти е по-лесно да спечелиш милионите от щатската лотария, там поне има минимални шансове.

Град
    Варна
    Няма ли да ти е по-лесно да спечелиш милионите от щатската лотария, там поне има минимални шансове.
    Ако имах $3 милиона бих пуснал някъде към 10000000 комбинации, защо не ? Поне ще съм сигурен, че ще спечеля

Нали се сещаш че никой не е махнал от тея 30 хиляди долара на година разходите за подновяването на рефералите... Също че и трябва понякога да се рециклират. Абе няма хляб в тая работа. Каквито и доводи да ми представяш няма да ме накараш да мисля различно... Поне тука при мене има опит в тая работа. 7-8 месеца се занимавах като тебе и кво - 40 реферала и 4 долара спечелени, и то беше последния месец ей така защото ми трябваха спешни пари. Истината при такива програми са директните реферали. Ако нямаш - ще лапаш мухите. И както каза papugai ще ти е в пъти по лесно да спечелиш от лотарията от колкото да си докарваш стабилен доход от тоя сайт...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си