- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От кой тип хора сте
Или сте били, евентуално.
В училище (гимназията) от коя група хора сте били - тези, които редовно са вземали участие във всяка една простотия, във всяко едно публично излагане или от тези, които стоят отстрани и си мислят/казват "Колко детинско", "Не са ли надраснали тая възраст" и т.н.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Винаги бях на върха на простотията, тартора на простотията и групичката с глупостите и сеирите.
И още съм ценител на простотията..Но на интелигентната и качествената простотия. Държа да се знае! :
Зависи какво ще се прави иначе най-често първия хД
Always wanna play but never wanna loose
От двата, зависи от настроението. Понякога ги псувах да спрат да вдигат шум, а друг път аз бях тоя, който вдига шум с тях :Д
простотията въври с мен и аз вървя с простотията
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
по - често от 1-вия тип, да не говоим, че понякога бях и инициатор![]()
n00bs
много се радвам, че сте така активни :*
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Един път предпочитам да стоя настрани, друг път пък съм в средата на забавлението. По-скоро зависи от настроението ми или дали се прави нещо свястно. Ако бие съвсем на простащина, тогава се изнасям.
*сън*
От първия. Но и аз като кака Ловсик знаех къде е границата между простотия и държане ниво детска градина. Лошото е, че повечето от класа ми бяха на такова ниво.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
за с две пръстчета за простотията ^^
Първоначално написано от MAPATOHKOBKA
Първия. като от класа хората от втория тип се броят на пръстите на едната ми ръка +- още няколко в определени ситуации
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
сега не толкова, но преди бях от първия, ооообаче, ако обекта на простотията е съученик винаги съм усещал границата между майтапа и гаврата и дори ми се е случвало да защитавам хора с които са се гаврили доста гадно
И в двете ми училища никога не е имало две групиВинаги съм попадала в некви тотално изпростели класове с тотално изпростели хора... изтрещели, ненормални и кви ли не още. Като цяло училищните ми години са преминали в такива неща, като не знам защо но изглеждах мирно дете и никой никога не очакваше от мен, че ше напраиме тва или онова. xD Нямам предвид ест, да се гониме около чиновете в стаята.
Сега съм малко по-сериозна, стига да не съм с една приятелка, дето... абе... да.![]()
dgdg
В 8 клас все още бях келеш и правех доста простотии: гърмял съм пиратка в стаята в час, палил съм чинове със спирт :Д
Ама после ме удари пубертета и станах по-затворен и се дразнех като се лигавиха и вдигаха шум.
До 9 клас бях от втория тип, но в гимназията изпростях доста
и винаги вземах/м участие като ще се вършат тъпотии![]()
и от двата типа.. ако е преминавало личните ми граници съм гледала отстранииначе и аз с шантавите
Кой знае кви сте духачи половината ама айде, поне от женската част 100%
n00bs
Всеки се изкарва бандит, но много се съмнявам някой от вас да има сърце, за да работи това.
Зубър бях, но след 7 сменени училища от 9 до 11 клас, се замислих дали си заслужава да се мъча, а никой да не го оценява.
Зависи от дивотията, която ще се върши.Ако е чиста простотия, не съм се включвала. С близки приятели винаги сме се шегували взаимно.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ