.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на Pikachu
    Участвам само в половината простотии.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    От първият тип, в повечето случаи инициатор, тъй като ми беше все скука и аз ги измислях нещата главно...
    Имайки предвид, че целият ми клас беше разделен на групички, за простотии винаги сме били единни. Още като зайци в 9 клас идваше полицията, та така и всички ни научиха. Ама сме правили големи магарии, които сега като си ги мисля - ужас.
    Най ме беше срам от самата мен си, като бяхме ударили една учителка. Че тя си го просеше - да. Ама после писмени обяснения, идваха от детска педагогическа, големи истории. Втория най-голям гаф с тия медицински бележки. Като ни викнаха всички... Та поне директорката вика бележките са писани от един и същ човек, кажете кой е :d Мълчим естествено... Тогава ако не ни бяха признали бележките, всички трябваше да ни гонят, че имахме над 200 неизвинени така...Отделно трошене на училищна собственост и будалкане с други класове... Имаше едно момиче, което толкова я бяхме наплашили, че като минавахме, тя забиваше поглед надолу в земята. Тогава и' дойде прякора "Точка" :d
    Ужас, ужас... Имам и представа и моя кви ги е вършил в училище, представям си децата ни какви ще са :d

Винаги съм бил от кротките деца и седях на страна от тези неща...
    До 8ми клас играехме на гоненица из даскало, ако се брои за простотия...
    От 9ти до 12ти клас имахме няколко култови личности в класа, които и да исках не можех да стигна по простотия...
    Като се започне от лудване на госпожата по физика още първия ден в 9ти клас, после наводнение на половината даскало с помощта на противопожарния кран, точно час преди първата ни родителска среща в началото на 9ти клас, събиране на чиновете на купчина до тавана, побъркване на една млада госпожица по история и единия простак отиде зад нея и се наведе за да гледа под полата ѝ... разбиване на дограмата на прозорците в коридора, повръщане в час по информатика с оправдание, че е ял развалена пица... нищо, че цялата стая замириса на мастика... и мног, много други
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си