.
Резултати от 1 до 25 от общо 186

Threaded View

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Програмирането е единствения да го наречем предмет, който не можеш да научиш само с четене...

Почети малко за основите и после започвай направо да си правиш някакви неща. Най - лесния и ефикасен начин да научиш нещо е на принципа проба/грешка. Като опреш до даден казус, който не можеш да решиш питаш в stackoverflow научаваш как се прави и така, следващия път вече знаеш.

Никога не съм чел книга за програмиране всичко съм си научил сам в нета. В университета единствения предмет който взех с 6 и то от първия път беше програмиране на C. Сега работя като Web developer. Всичко съм научил с опит. Интерсено ми е нещо, чета из нета как става, гледам примери, свалям готови системи и разучавам.

Тази "специалност" се учи с практикуване не с четене, това не е география или философия. Когато те потърсят за интервю за работа няма да гледат разните хартийки и дипломи или да те питат кои книги си прочел. Ще те попитат за портфолиото ти и какъв реален опит имаш. Един два добре завършени проекта като за начало биха ти били голямо предимство.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 07-18-2013 на 04:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си