N-те населени места на един район, номерирани от 1 до N, са свързани с пътища. След като
паднал сняг, останали проходими само M пътни отсечки, всяка от които свързва две от населените
места. Изнервени граждани, които пътуват от едно населено място до друго – по работа, или просто
така, атакуват многократно операторите на телефон 112 с въпроси от вида „Може ли да се стигне от
селището X до селището Y в момента?“
Напишете програма no112C, която да помага на операторите на телeфон 112 да отговарят
бързо на въпросите.
Вход
На първия ред на стандартния вход ще бъдат зададени числата N и M. На всеки от следващите
M реда – по два номера на град, свързани с проходима пътна отсечка. Следва ред с броя Q на
обажданията и Q реда с по два номера на град, на всеки от тях – населените места, за които се отнася
съответният въпрос.
Изход
На стандартния изход програмата трябва да изведе отговорите на зададените въпроси – битов
низ (последователност от нули и единици) с дължина Q знака, като знакът 0 на i–та позиция
означава, че за въпроса с номер i не е възможно да се стигне от едното населено място до другото, а
знакът 1 – че може.
Ограничения
2 ≤ N ≤ 1000
1 ≤ M ≤ 2N
0 < Q ≤ 100000
Пример
Вход Изход
9 9 100
1 2
3 4
5 6
7 8
9 5
7 2
8 2
6 9
1 7
3
1 8
6 2
4 7
На конзолата ми върви, но като я пускам на система се преебава... Не знам работили ли сте на система, но тя е на Linux, а компютърът ми компилира под Windous и сигурно от там идва проблема. Дава ми Compilation Error като грешка. Или в двойния vector (vector <vector <int>> car; ) или в създаването на празни под вектори после (car.push_back(vector<int>()); ) и проблемът, според мен, но не мога да си обясня защо и как да го оправя. Ето кода, ако някой разбира, моля ви, да ми помогне:
#include <iostream>
#include <vector>
#include <queue>
using namespace std;
vector <char> K;
vector <vector <int>> car;
int key, used[1005];
void bfs (int from, int to)
{
queue <int> fak;
fak.push(from);
used[from]=1;