.
Резултати от 1 до 25 от общо 186

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Честно казано не знам някой да се занимава със swing. Повечето неща вече са изнесени към web. Java EE предимно, поне последно като говорих с едни пичове от SAP Labs Bulgaria, те също бяха на мнение, че swing е умряла работа. Много тежко е за писане на ръка хайде с netBeans се ядва до някъде, ама в eclipse например... Виж multithreading е нещо което е много важно и при всички случай биха те питали на интервю. Голям плюс е да си се занимавал с такова програмиране, а и е доста тънка работата там. Като цяло в една средно голяма фирма никога няма да пишеш всичко ти. Сигурно са ви учили на принципа "разделяй и владей". Java EE, предполагам нищо не сте разглеждали ? Там имате Networking socket-и, протоколи и т.н. JDBC, JPA, REST, JSP, SERVLETS, EJB's, JSF от Java SE важно е да хванеш основите - класове,абстрактни класове, наследяване, обекти, полиморфизъм, интерфейси, изключения, дженерици, колекции и нишки. Това са основните неща общо взето. Алгоритмите са доста голямо предимство ако ги поназнайваш. Навсякъде се гледа максимално да се избягва повтаряемостта на кода и писането му ръчно, което за голяма част от кода е безмислено.

В твоя случай има едни книги Core Java на теб ти трябва първи том, там има 3 глави за Graphics
    Programing, Event Handling и User interface components with swing. Това са около 200 стр от книгата които могат да са ти полезни сигурно.

Гледам че са затрили старото издание из нета и не ми се търси, за това ще ти дам и двата тома. Осмо издание, но надали 9-то го има цялото качено някъде изобщо. Аз го поръчвах от Англия и беше към 100€ тогава, сега нямам идея колко струват, но при всички случай са доста пари. Разликите не са големи.
    Последно редактирано от draid : 04-03-2014 на 12:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си