.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Arrow Страх ме е да не допусна грешка

Първо ще започна с това ,че в момчето в което бях влюбена и имах силни чуства години наред се оказа ,че хич не му пука за мен ....така продължих да се измъчвам,докато не се появи друг както се казва любов с любов се забравя е сега той вече е част от миналото макар ,че още ме боли от толкова много горчилка която ми причини първия ,като разбра за чуствата ми той и приятелите му ми се присмиваха и много хора научиха -абе станаха за смях това стана в 6ти клас ,сега съм 10ти ,с момчето което се запознах наскоро го забелязах е толкова по-различен от 1вия по-мил ,по-разбран въпреки че в началото не се харесвахме особено и с него....работата обаче ,че ме е страх да ме нарани като предишния ,аз му казах че го харесвам ,но той нищо не каза дори и на приятелите си уж не е (не съм сигорна)....незнам какво да правя ,дали да си заслужава да си дам шанс с новото момче или да изчакам ,много го харесвам ,характера му ,усмивката ,чара абе страхотен си е обаче пустия му страх

Колко живота имаш,че да чакаш?Живей за настоящето,страха го забрави.Винаги можеш да намериш подкрепа от някого,дори да е непознат в моменти на отчаяние.Действай.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Направи го.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Няма какво да чакаш, няма. Това в 6ти клас е било лапешка история, вече в 10ти сте на по 16-17... не мисля, че нормален младеж на тия години би се присмял, ако някое момиче има симпатии към него.
    А и какво, цял живот ли ще чакаш?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Била влюбена в 6 клас...
    Разбирам го това, че мислиш така, обаче вече си голяма и би трябвало да разбираш, че не сте на 12, а още мислиш като шестокласничка.
    Не разбрах на кого си казала, че го харесваш - на тоя "новия" ли? И, ако си казала на него, в какъв смисъл питаш "Дали да си дам шанс с него", нали си му казала, какво повече можеш да направиш, което зависи от теб? Той трябва да реши вече.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Страхът проваля всичко - евентуалното щастие и добро бъдеще.
    Действай смело, бъди силна и всичко ще е наред. Каквото се е случило в 6 клас, си остава там - гледай напред и това е.

Живота продължава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си