Здравейте,
Предварително се извинявам ,ако тук не е точното място за тази тема,но не съм много наясно с форума.
Нещата които ме вълнуват е има ли някой повече информация отностно ученето и живеенето в Бразилия.В момента съм ученичка 11ти клас предстой ми да кандидатстам, естествено наще настояват за Англия или някъде в Европа , но не съм много ентусиазирана по случея , аз си искам Бразилия.Интересувам се някой чувал ли е как се кандидатства за бакалавър там и въобще дали е възможно,изготвя ли се студентска виза ? Има ли университети в които се преподава на английски? А тези , които са с португалски необходим ли ми е някакъв изпит с който доказвам,че знам португалски.Нещо по специално за диплома, такси и т.н ... Някой ако може и да сподели за начините за заминаване там, доколкото ми е известно и се ровичках по форуми има няколко варианта- някоя фирма да те "поиска " за работа, да се ожениш или да станеш инвеститор , но никъде не намерих нещо за учене там ? .. Ще се радвам и ако някой просто сподели нещо относно живота в Бразилия! : )