Добър ден на всички!

Вероятно темата на много от вас ще ви се стори тъпа, тъй като преди да попадна в такава ситуация и аз си мислех така. Та, без да увъртам много-много: объркана съм и не знам какво да правя. Ще ви помоля да споделите вашето мнение и да кажете как вие бихте постъпили на мое място.

Преди месец се запознах с едно момче; Харесва ми и още в самото начало усетих нещо към него - имаше я тръпката, каквато липсваше при вече бившия ми приятел. Пишехме си до през полунощ, до 3 часа. Излизали сме и супер много сме си говорели - романтичен е, правил ми е супер яките изненади. До тук проблем - никакъв. Обаче той е обвързан от месец и нещо, и... Казвал ми е, че ме харесва и че съм момичето на мечтите му. Държи се с мен като с принцеса, излиза и предпочита да излиза с мен, отколкото с нея. Но в крайна сметка не слага край на отношенията им, а аз от седмица - две имам чувството, че съм другата, резервния му вариант и така нататък. А мен това не ми харесва. Да си пишат, че се обичат и така нататък.

Както вече разбрахте - преди няколко дена /4-5/, скъсах с приятеля си - именно защото нещата не вървяха. След това излязохме да поговорим с бившия ми и просто в очите му видях, че е готов на всичко, само да сме заедно отново. И в един момент от тоя разговор - усетих нещо, нещо като тръпка, но не бих казала, че е такава. Бяхме заедно приблизително година и нещо, и в момента, както се подразбира, съм объркана и не знам какво да правя.

Някакъв съвет без упреци?