Здравейте надявам се темата да е за тук.Много съм отчаяна не ми върви хич с момчетата...На 18 години съм имах връзка с едно момче 2 години накрая се разделихме останахме си приятели не сме в лоши отношения след това имах друга връзка 2 месеца мн малко време,но това не е проблема.След това излизах с едно момче един път всичко мина добре потърси ме веднага вечерта и с него така и не се видяхме повече.След това излизах с няколко момчета пишат ми вечерта пишат ми няколко дни и после хич ги няма.Не издържам повече моите приятелки се чудят какво става...На първа среща гледам да изглеждам добре старая се...Аз забравих какво е връзка какво е тръпка...Понякога ме навежда на мисълта,че имам магия сиг не е така,но човек с такова положение не знае какво да си мисли.Много хора са ми казвали,че съм хубаво момиче и т.н.То не всичко е до красота.С един втори трети да не се получи добре,но с повече не е реално.Аз не искам секс искам просто някаква връзка с всичките момчета с които не ми е е получило през последната скапана година аз съм ги харесвала не си мислете,че излизам със всеки.Преди всичко се получаваше сега всичко върви много зле.Помогнете ми