- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само аз ли съм?
От скоро имам приятелка. Не го бяхме правили докато .. Преди няколко дни на един купон я натиснах в банята. Качих я да седне на мивката с идеята да и пусна език .. и какво да видя. Клитора и като малко пишле. Тя: "ама аз .. а у ..". И без нищо да кажа се захванах за работа. Аз такъв клитор не бях виждал, заклевам се!ю
До мъжлетата: Вие клитор като пишок виждали ли сте?
Има жени с по-големи клитори и кво?При някои са по-големи,при други по-малки.Тва да не те притеснява.
maDamn
Това си е напълно нормално.Погледни го от научна гледна точка.Клиторът е видоизменен пенис и обратното.Вагината е видозменени тестиси и обратното.Както и някои мъже имат по-големи тестиси,така и някои жени имат по-голяма вагина и обратното.Както някои мъже имат по-големи пениси така и някои жени имат по-големи клитори и обратното.Щом не си попаднал на жена с пенис (и такива има) значи нямаш и грам място за притеснение.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да преди години ми се случи .... толкова много имаше .... че можех да си отрежа и за скарата да мажа!!!!![]()
![]()
![]()
Ох, нормално е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Някои от момичетата имат големи клитори, други - по-малки.
Не виждам какъв е проблема?
звучи гадно disgusting ( и ти си лизал тва нещо ? :Д )
Е аз я олизах цялата .. не съм казал, че има проблем. Просто питах дали е нормално или съм частен случай.
Караше ли те да го лапаш или да го смучеш![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ми мен па не ме кефи да има някъв неоткриваем клитор и все едно да няма срамни устни... щот и такива има
Следващият път не си и помисляй да я качваш на мивката, че може голям съкатлък да стане, особено ако мивката не е в шкаф...
Споко бе мен всякакви клитори ги има.Ама това ме уби 10 минути стоя и се наливам от смях. Клитори като пишки
![]()
![]()
![]()
Предпочитам 2 секунди да го потърся с език, отколкото да виси като надървен микропенис. По-добре като го засмучеш да преобладава идеята, че смучеш клитор, а не микрохуй на травестит.
edit; Ще я вкараш в кенеф на купон и ше почнеш да я лижеш.. Как да го коментирам тва..
Последно редактирано от umri : 01-21-2013 на 01:10
Temet Nosce
벨야카
Хе-хе. Е да, бях пиян и беше приятелка .. ако съдя по това, че нямаше топки.
Бившата на бившия ми била с по-голям .. И той с гадост ми разказваше общо взетои му бяха останали някакви навици да смуче, пък на мен не ми беше приятно
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хахахах бате, започвам да се съмнявам дали наистина е било момиче .. недей така :Д