- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин
Така.. Свети Валентин наближава и искам да ви кажа моята идея и да чуя няколко мнения. Приятеля ми е на 16, аз съм на 14 и сме от доста време заедно и съм си изчерпала идеите от всякъде относно подаръци и решиш : кутийка линдор сърчицата бонбони, голяма наша снимка и за по-забавно мъжки прашки и когато му видя тъпата физиономия да му кажа : ех шегувам се разбира се и да му дам някакви забавни боксерки с надписи и такива работиИскам повече мъжки мнения по въпроса :P
Бонбони на момче не се подаряват, по-добре вино![]()
И аз много се чудя.
Предполагам правите секс. Вземи си ново секси облекло, червено, жартиери. Абе много му се " наточи" :Д
Алкохол? Ако пуши- запалка.
Колан, протмоне, дреха.
Книга, ако харесва да чете.
Направи му торта, меденки.
Ако някой иска романтична и лична изненада,ето рецепта за мъфини със сърчица,много са сладки.
http://sweetsalty-nadia.blogspot.com...g-post_04.html
Все се каня да го направя,но приятеля ми работи в чужбина и нямаме възможност да празнуваме заедно,но тази година ще имаме и дано ми се получат.
Ти си на 14 и ходите от много време с твоя приятел та чак си се изчерпала откъм идеи за подараци????????!!!!!!!
Ами аз като момче например никога не бих се обидил от подарък от момиче,но все пак нали знаете "различни хора,различни идеали".
Колко пъти пък съм купувала бонбони шоколадови, без повод ...ей така щот ми е кеф.
Като искаш - нещо Уиски,ала бала. Вино. Ама на 16 годишен льольо...съмнейшън.
maDamn