.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: АЗ И ТОЙ= ?

Exclamation АЗ И ТОЙ= ?

В началото на учебната година се запознах с едно момче, по което си паднах веднага. Първоначално не ме забелязваше, въпреки че много пъти сме били заедно с други приятели, но после започнахме да си пишем. Всичко се промени...започна да ме забелязва :d (колкото и тъпо да звучи). Преди около месец си писахме и той ме попита дали си харесвам някой, и ми каза че знаел че е той. И му казах, че не очаквам нищо и ако иска няма да му нахалствам или да го търся, но той не спря да ми пише или да "ме познава". Всичко си беше наред. Не ме подминава в училище и да се прави, че не съществувам. Но напоследък забелязвам малко странно държание у неговите приятели към мен. Че ли се опитват да ме отдалечат от него и самия него не мога да го разбера защо не ме е отсвирил до сега...???
    Моля Ви кажете си мнението. ^.^

Приятна си му, харесва му да си говори с теб. А приятелите му или са дечковци, или ти си внушаваш.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    Какво те интересува какво правят приятелите му? Важно е,че той се държи добре.
    Може би те харесва,но не иска да прибързва,може би иска да те опознае още,не знам.
    Говори с него,друг начин няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си