- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят блог :)
Посетете блога ми , надявам се че информацията ще ви е от полза:
CLICK
КОПЕЛЕ ТВА СА 5 ДОЛАРА И 40 ЦЕНТА НА ГОДИНА
С ТЯХ МОГА ДА СИ КУПЯ 10 БАНИЧКИ И ДА МИ ОСТАНЕ И ЗА ЕДНА БОЗА
Направи ли си труда да прочетеш по-надолу или коментираш ей така, за да трупаш коментари ?
how about no
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не ни занимавай с глупости, заети хора сме. Айде чиба.
Заети хора, по цял ден в форума, мда заети сте и то много ..
НО ТОВА СА ЦЕЛИ5,4$ на година
10 ЛЕВА
МЕН
:33333333333333
На година -$7409.50
ИМАШ ПРЕДВИД ЗИМБАБВИЙСКИ ДОЛАР ЛИ? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...BB%D0%B0%D1%80
Да, чакай някой да ти даде пари по такъв начинне знам как може да има хора, които се връзват
Нз кого докладваш от 2 дена, но днес си публикувах темата, така че се бъркаш![]()
Не казвам, че ще станете милионери, не казвам да спирате работа и да се занимавате само с това, като не сте запознати или сте се занимавали точно 1 ден с това защо въобще коментирате ? Пари се изкарват, казали са ви за 1-2 сайта, че са скам и вече хайде всичките под ножа.. ограничени хора сте и това е .
Като не ти харесва, просто се махни, форумът е голям, теми бол. Хайде ЧИБА !
Хаха ок.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Haters gonna hate, живейте си там живота и не се бъркайте, нали сте много заети, май си нямате друга работа. Никой не ви кара да четете в тази тема.
Ти си ограничения, ако си мислиш, че само от работа можеш да си изкарваш пари, а не се оглеждаш за толкова много алтернативи, които са ти в плюс към заплатата..
Няма какво да ти обяснявам тук, влизаш и четеш, пари могат да се изкарват, това че мозъчето ти не може все още да го осъзнае не е мой проблем. Лека вечер ;]
ей педерас с тея 10 лева да изплащаш кукумицина си до края на живота
Секс в Хаити, френски кибрити
По-интересен ли ставаш когато обиждаш? Гледай си живота и не ме занимавай, казах ви, не се изказвайте неподготвени, щом няма каква да кажете по темата, защо въобще пишете? Доказателства като горния индивид показва, че сте тук само да си чешете езиците. Нали сте много заети ...
ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааахахахахах а
педал
кеф ми е, че не съм натиснал смешния линк и сега си един цент назаде, бедняче
утре си без хляб, само да спамиш по-сайтове, да спечелиш за закуска
сиромах
работа нямам, така е, работя за да си с един лев назаде, палячо
Секс в Хаити, френски кибрити
полов орган за такива унтери, които предпочитат да изгният от мързел, отколкото да свършат някоя полезна работа
Лягай да спиш и не забравяй утре да поискаш пари от мама![]()