.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Question Не споделям любовта

Има едно момиче в класа ми дет ме харесва, но аз не ......
    ми честно казано аз съм "най-калния" от нашия клас и се учудих, че ме харесва и нейните приятелки ми казаха. истината е че харесвам друго момиче и се чуда дали ме харесва и тя - много се закача с мен - опита се да ме удуши с върже за скачане, все ми бута нещата от чина на земята, разля ябълков сок върху мен, удря ме (при това доста силно), опита се да ме направи импотентен и още мн други....
    та имам малък проблем с "гаджосването" - нз какво да права за да станем "официални" гаджета , нз кво да правя докато сме гаджета и нз кво да правя ако се сблъскам с някакъв междугаджески проблем и нз как да скъсам и нз какво да правя след като скъсам, нз колко време трябва да мине преди да си хвана друго гадже и нз да общувам когато си купихме компа си казах "добре дошъл комп и сбогом социален живот" :X
    ИиИ какво да гледам за гадже - външния вид , характера или и двете... и как да отрежа момичетата които не харесвам..... и за малко да забравя аз съм от "затворения" тип хора или поне много често ми го казват
    Последно редактирано от anonimen97 : 01-23-2013 на 13:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си