.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да му кажа ?

Здравейте, падам си по едно момче, но не знам точно как да му го кажа. Имам чувството, че и той изпитва същото, но вече не съм толкова сигурна ..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    по скайп

Аз съм момче и ще ти кажа моето мнение,пък дано ти помогне.От личен опит мога да ти кажа,че щом имаш съмнения,че и той си пада по теб значи има нещо.Не е случайност,че имаш такова чувство.Аз като момче също бих се притеснявал да кажа на момиче,че я харесвам ако не съм сигурен,тоест ако наистина го обичаш му намекни,така че да те разбере.Би трябвало той да поеме след това Поне аз бих постъпил така в такава ситуация. Дано съм ти помогнал.

Banned Мега фен
    като в детската градина - знаеш ли кой искам да ми е гадже - не - ти .. баси темата.. толкова ли не можете да се сваляте бе хора .. когато има нещо се усеща.. и не е нужно да ти зададат тъпия въпрос : искаш ли да сме гаджета ?

Ами опитай се да го намекнеш по някакъв начин в подходящата ситуация. Успех!

Флиртувай с него и виж дали ще ти отвърне. Не е нужно да му казваш в прав текст "Харесвам те", най-малкото не знаеш дали той изпитва същото към теб.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си