- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се разкрия ли? :D
Здравейте, от няколко дена си пиша с едно момиче в конектед, което е доста симпатично. Тя ме пита няколко пъти кой съм, но аз не и казах. Чудя се дали да се разкрия. Единственото, което ме притеснява е това, че я питах дали е девствена, но тогава не бях трезвен. Според вас да и кажа ли кой съм?
Е какво като си я питал дали е девствена, бе човек? Разбирам да си я питал дали е убивала човек и тя пък да е потвърдила, да се правиш, че не знаеш отговора, ама за такова нещо не виждам смисъл аз поне...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Какво значи "да й се разкриеш"? Да не се познавате вече?
Нищо толкова не си направил. Може да си я стреснал малко, ама толкова.
Запознавала съм с 4-5 човека по интернет поне, с 3-ма (по спомени) от тях основната тема на разговор е била именно секс.
Въпросът не е до това да ти кажем ние какво да правиш, а дали точно ти какво искаш!
Епа, като те кефи, стой си анонимен и си въздишай по нея.
Ако си момчето, което гледа момичетата в даскало с влажен поглед и наострен молив, по-добре недей....
Щом я харесваш - защо да не се разкриеш? Помисли си какво губиш, какво печелиш etc.![]()
Преди си бях писал с нейната най-добра приятелка, когато тя ми иска приятелство във фейсбук, може би и заради това малко ме е срам, а като цяло също съм срамежлив.![]()
Че то това конектед не е ли анонимно като в аска или имаш някакъв ник?
И на мен ми пише някъв такъв леко извратенАма аз го моля от много време да каже кой е, защото ми изглежда свестен. Сооооуу разкрий се.. щом тя иска, значи си й допаднал ;д
А тя познава ли те? Смисъл от една компания ли сте или от един клас или сте се виждали някъде, но просто тя да не знае, че човека с който си пише си ти?
Разбра ли ме?
Разкрий се, какво губиш...