- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един доста сериозен въпрос относно срочните и годишните оценки
Така,аз съм 12 клас и явно тази единствена от обучението ми година(какъв късмет) една учителка се кани да ми остави 2-ка за първия срок без обжалване.Няма да коментирам как и защо,интересува ме ако първият срок имам 2 а втория изкарам 3 или дори 4 тя има ли право да ме остави на поправка по нейна преценка? В такъв смисъл втория срок съм с друг преподавател по същия предмет и питам до колко 2-ката от първия срок ще ми повлия на годишната оценка и има ли шанс да ме оставят на поправка само от 2-ката на първия срок КАТО НЯМА ДА ИМАМ ДВОЙКА втория срок 100%
Мисля, че не може да те остави втория срок на поправка, като няма да имаш 2.
Все пак може да попиташ класния си ръководител да ти обясни как стоят нещата.
Не можеш ли някак си да оправиш нещата? Искай да те изпитва, ако все още има време. Ако класния ти ръководител е готин, кажи му да говори с въпросния учител да те изпита пак. Недей да рискуваш да оставаш на поправка. А и вероятно ще ти трябва хубава диплома за кандидатстване.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По принцип е по преценка на учителя,но ако имаш 4 се съмнявам да ти остави 2ка. Постарай се поне за 4, а и винаги се глед анещата да са в полза на ученика за добро,или зло.
maDamn
Говори с класния, ако е печен може и да ти помогне за да нямаш 2ка.
Иначе ако все пак ти пишат 2, а втория срок имаш поне 3 или 4, не мисля, че ще имаш проблем.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не може със сигурност!
Ако имаш 2 и после дори 3 да имаш ти остава 3ка. Ако пък не, мисля, че след като си 12ти клас вече си пълнолетен/а и можеш да си търсиш правата и по друг начин, което не ти го пожелевам
Както реши учителят. Може да ти остави която оценка прецени.
Ако другия срок имаш предмета веднъж в седмицата означава,че това ти остава и като оценка за годината.
Поне при нас е така.
Абе гадно е с такива учители,които се заяждат с теб.Според мен едвали ще ти остави 2-ка за годината(ако се постараеш да имаш 4 втория срок).При нас по физика господина си е пълен педофил.Реже всичко мъжко във всички паралки.От целия випуск има само 1 момче с 6 за срока,всички останали сме с 3/4.
Ако имаш после 3 или 4 не ми се вярва да те остави на поправка,осо6ено ако си 12 клас...