Значи утре имам класно по английски, но съм болен. По английски съм добър - само шестици и петици (8 клас) и ходих на олимпиада. Ако утре не отида госпожата дали ще ми направи изключение, или въобще мога ли да пропусна класно?
еми госпожата ни или се кара много или си прай майтап (по-често се кара) също така много се драчи даже си призна класното ще е 2 дена(оО) като утре ще е съчинение, а вдруги ден ще е контролно. тва ще ми е последното класно тоя срок и не искам да си създавам ядове заради един английски да ми се кара госпожата и такива глупости... цял ден съм в леглото ако отида ще ми е гадно и едва ли ще го направя за хубава оценка.. ще може ли да го взема тва класно другата седмица, или?
Последно редактирано от Golemiqmalyk123 : 01-23-2013 на 21:02
Ми какъв е проблема да го направиш другата седмица?Така де,оценяването за 1-вия срок е до 1-ви(петък) т.е. ако не я мързи да ти го провери кво толкова.Аз съм минавал така.Миналата година имах точно същия проблем пак по английски и нямах никакви неприятности с учителя.Дано и ти нямаш.Успех!
Нека родител да поговори с нея и всичко ще е наред.
Надали ще има някакъв проблем да ти отложи класното, което вероятно ще го смени, за да не са ти подсказали другите, ама щом имаш знания и не те бърка - проблем никакъв.
Аз ще се обадя ни в клин, ни в ръкав, ама много мразя учители, които правят контролни/класни последната седмица от срока нарочно, само и само после да не можем да си оправим оценките, ако се изложим. Пък и не само. К'во е това класно в последния момент? Тъпо е.