Айде , дойде времето и аз да драсна тема и да си излея душата !
Та да минем направо по темата ... От близо година вече съм без приятелка (бяхме заедно за малко , нищо сериозно ) , от тогава до сега НИЩО ! Проблема е там , че аз все още имам чувства към първата си приятелка , а от тогава може би са минали вече 4 години , беше ми първата любов , ходихме близо 2 години и накрая ме заряза по възможно най - долния начин .. опитах да продължа напред , тръгвах с други момичета .. но постоянно нещо ми липсваше , нямаше я тръпката , нямаше я изкарата.Хващах се с някое момиче и след месец - два просто виждах , че няма смисъл и че няма да се получи и се разделяхме.Сега съм сам , и се замислям , че проблема реално е в мен ! Може би се дължи на това , че аз просто нямах шанса да говоря с нея след като скъсахме и някакси нещата за мен едва ли не , още не са приключили(колкото и глупаво да звучи).Искам да ви попитам за съвет .. от ваша гледна точка ! Какво бихте направили на мое място , как бихте постъпили и ако има някой който е минал през сходна на моята ситуация , който може да ми каже как да изляза от тая "ПОМИЯ" ще съм ви адски благодарен , защото ми писна !