.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Ако беше истински мъж или ако толкова много я обичаше нямаше да и позволиш да те зареже ...

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Ако беше истински мъж или ако толкова много я обичаше нямаше да и позволиш да те зареже ...

Аха , освен да бях отишъл пред тях да си опъна палатка и да рева като магаре на Великден ?!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Аха , освен да бях отишъл пред тях да си опъна палатка и да рева като магаре на Великден ?!
    НЕ в такъв смисъл -.- , просто нямаше да и позволиш да си тръгне още в началото , щеше да направиш всичко възможно да не си тръгне да поговорите , мисля че не можеш да ме разбереш .

НЕ в такъв смисъл -.- , просто нямаше да и позволиш да си тръгне още в началото , щеше да направиш всичко възможно да не си тръгне да поговорите , мисля че не можеш да ме разбереш .
    М пич аз дори не знаех , че ще стане така - Бях с нагласата да празнуваме Св.Валентин ама си останах самичък.И дори да знаех , едва ли щях да променя нещо!Тя вече "не ме обичаше " .
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ти си уникално заблуден.
    Не знам тия неща мислиш ли ги наистина,или просто си пишеш разни клишета ей така.
    Как точно ще накараш някой насила да бъде с теб,колкото и истински мъж да си ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си