Цитирай Първоначално написано от lina15 Виж мнението
При ситуация от втори тип със сълзи, вече нещата доста загрубяват и от нормално състояние влизам във паник режим сякаш съм индианец гледащ как огъня му изгаря сламената къща. Тогава мислите ми наподобяват нещо подобно:
"Ох малеле, какво ти стана? Аз ли нещо казах или направих? Всичко си вървеше тъй наред и изведнъж ти започваш да ревеш, защо? Правиш сцена, хората гледат, какво ли ще си помислят? Сигурно ще си кажат, че съм чудовище а ти си някаква жертва. Как да обясня наоколо, че въобще не разбирам какво по дяволите вършиш? Но аз знам как да те оправя тебе! Ще се направя на загрижен и ще те обсипя от внимание, така ако ми играеш някаква жалка роля за да ме разкараш и опетниш ще си изгубиш преднината, а ако наистина си във някаква нервна криза ще се пробвам да те извадя от това състояние по бързичко, като сме вкъщи само двамата може да ревеш колкото искаш, но живеем във свят от лицемери и подобно държание на открито без достатъчно добра причина е напълно забранено!"
Имаш проблем, сериозно. Наистина ли гледаш плачещата ти приятелка и в главата ти се върти това?

Цитирай Първоначално написано от lina15 Виж мнението
Впрочем, да вметна, имам сигурна информация, че цялата работа със "сълзите" е доста изпечен женски трик
За някои момичета може и да не, но ще ти дам много по-сигурна информация - едно момиче плаче когато е разстроено. И вместо да се чудиш как да я спреш да те излага (?!?!) просто се дръж като мъж и бъди до нея.

И за двете ситуации: щом не ти казва, значи или не й се говори за нещото,което я притеснява, или не иска да ти го казва по една или друга причина (това си зависи от случая).