.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Презерватив....

Здравейте,аз съм на 21 , на скоро ми се наложи да правя секс със презерватив,а от 2 години имам сериозна приятелка и не бях слагал. Проблема е там,че не се получи нищо ,всмисъл не можах да се възбудя достатъчно...Проблема незная дали беше психологически или заради презерватива...но се изложих ,а мацката беше наистина уникална,както и да е ,другия път като се видя с нея не искам да се повтори същото.
    Та,въпроса ми е ,възможно ли е да е заради презерватива ? Защото последния път когато ми се случи нещо подобно беше преди 2 години и то мисля,че и тогава се дължеше на това....
    И ако може да ми препоръчате някаква марка по-удобни ли ... знам ли ...,че наистина съм доста назад откъм тая тема ...

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    психически, ако трябва да предполагам. Веднъж вирниш ли го, слагането на презерватива отнема макс 30 секунди. Едва ли щи падне за толкова кратко време, особенно ако ти е харесала жената.

Иначе имаш "сериозна" приятелка а ебеш други, евала

Бате и аз бях така и мисля, че е от шибаните презервативи. Една по продължителна свирка му е майката преди клецането.

Супер фен Аватара на minchorna
    Стой си при твоята мома и недей се занимава с глупости,че само беля ще си докараш

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Стой си при твоята мома и недей се занимава с глупости,че само беля ще си докараш
    +1

BuBy

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    +1
    +2 ( слагам + от името на приятелката му )

Голям фен Аватара на BuBzzz

BuBy

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    +2 ( слагам + от името на приятелката му )

+3

А може би и мисълта,че ще изневериш и да ти действа АНТИ на мъжеството

ае сериозна сериозна на 21 си колко да е сериозна живота е пред теб дай му докато можеш не се задържай много много. Или пък за да не нараняваш красивите същества, не си хващай гадже все ще намериш някоя, която да е съгласна само за една вечер и така няма да има наранени. Ти си!

Цитирай Първоначално написано от InCr3d1bLe Виж мнението
    ае сериозна сериозна на 21 си колко да е сериозна живота е пред теб дай му докато можеш не се задържай много много. Или пък за да не нараняваш красивите същества, не си хващай гадже все ще намериш някоя, която да е съгласна само за една вечер и така няма да има наранени. Ти си!
    Юбре Недялко

И аз си мислех,че е при мисълта за изневяра....май е най-логичното ...
    Иначе изневяра , няма такова нещо не съм такова момче (тя и мацката си имала някъв)
    Та,лятото бях ползвал някви хапчета и найстина останах очарован , въпреки тва след тва нямах проблеми като не съм ползвал...така,че бих приел и някакви предложения от тоя тип,че не знам по аптеките какво има ,че тва е момиче "един път" така,че ако ми се случи още веднъж найстина няма да си го простя....
    Иначе човек трябва да пробва всичко А и то с презерватив не е изневяра
    Thanks

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    "И със заглушител не е убийство"

На 21 си, обаче нямаш акъл, дори като на 12-годишен. То с презерватив не било изневяра, да бе.
    Ти как би реагирал, ако твоето момиче тръгне да се чука с някакви наляво и надясно, с презерватив - няма ли да го приемеш като изневяра?

Вземи се в ръце.
    Признай й какво правиш.
    Не заслужава да бъде с такъв като теб, който не я оценява.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    "И със заглушител не е убийство"

На 21 си, обаче нямаш акъл, дори като на 12-годишен. То с презерватив не било изневяра, да бе.
    Ти как би реагирал, ако твоето момиче тръгне да се чука с някакви наляво и надясно, с презерватив - няма ли да го приемеш като изневяра?

Вземи се в ръце.
    Признай й какво правиш.
    Не заслужава да бъде с такъв като теб, който не я оценява.
    +1
    А после жените били к*рви ...

Ох...объркали сте темата момчета и момичета... Ако има някой да ми отговори на предишния пост да заповяда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си